Şimdi Ara

Windows 8.1' de karşılaştığım bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az önce windows 8.1 de karşılaştığım bir bug' ı sizinle paylaşayım istedim. Eğer daha önceden bilinmiş, bulunmuş, görülmüş ve tarafımca bilinmeyen bir bug ise hatam affola...

Bildiğiniz üzere windows ürünlerinde bir dosyanın/klasörün adını değiştirmek için yazının üzerine tıklandığında yarım saniyelik bir bekleme sonucunda yazı otomatik olarak seçilir ve değiştirilmeye hazır hale gelir. Win 8.1 ' de (diğerlerinde denemedim) dosya/klasör adının üzerine tıklayınca o yarım saniyelik süre içerisinde dosyayı/klasörü taşımaya kalktığınızda yazı ilk konumunda kalıyor, nesne ise taşınıyor. Aynen aşağıdaki resimdeki gibi yani :)

Windows 8.1' de karşılaştığım bug

Not: Mağaradan felan çıkmadım yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurturhal -- 9 Haziran 2015; 10:58:25 >

• Çok sağol kardeş windowsa yolladım özür dilediler lütfen dava açma dediler 100 bin dolar çek yolladı Bill Gates

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naptın hocam sen milyondolarlık bilgiyi burada paylaşmışsın şimdi bu bilgiyi alıp yetkilileri bildirseler zengin olacak.
    Bulduğun hata sanki dünyayı kurtaracak yarım saniye geç gidiyormuşta yazı başka yerde çıkıyormuş.
    Bide sorunun çöp bilgisayarındadır bir klasörün adını değiştirmek için yarım saniyemi bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 9 Haziran 2015; 11:12:39 >
  • kim ne derse desin macos xdddd
  • Masaüstü güzelmiş hamster biraz açıkta kalmış ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.