Şimdi Ara

windows 8.1 dell backup and recovery hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben dell inspiron 3521 laptop kullanıyorum.geçanlerde windows 8 i 8.1 e yükselttim ve dell backup and recovery'yi de güncelledim.bu günlerde bilgisayarın yavaşlamasından dolayı fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum ancak recovery programının içinde fabrika ayarları noktası sönmüş olarak görünüyor ve seçilmiyor.Ayrıca windows un ayarlarından 'bütün dosyaları kaldır ve windows u yeniden kur' bölümünden format çekmeye çalıştım ama bazı dosyaların eksik olduğunu söylüyor.Bİlgisayarın garantisini veya windows un orjinalliğini bozmadan nasıl format çekebilirim ?

• Valla kardeş aynı şey benim de başıma geldi elimden gelse herkesi uyarmak isterdim, ancak bu imkansız. windows 8.1 yükledikten sonra recovery dosyasını görmeyebiliyor sistem. eğer garantisi varsa servise gönder, tabi fabrika ayarlarına geri döndürmek istersen. ben MSI laptopu göndermiştim düzelmiş olarak geri geldi
  • Aynı sorun ile bende karşılaştım ve uzun uğraşlarım sonucunda nerdeyse laptopu servise gönderecektim ki çözümü buldum. Recovery işlemini başarı ile tamamladım ve laptopu mu windows 8.1 den windows 8'e geri çevirdim.

Özellikle bu soruna Windows 8.1 güncellemesinden sonra çok fazla karşılaşılıyor olması gerek ki detaylı çözümü bulduğum yer de çok güzel anlatılmış ve ordaki işlemleri uygulayarak bu sıkıntıdan kurtuldum.

http://www.kamualani.com/windows-8-1-bilgisayar-windows-8e-nasil-geri-yuklenir/

• teşekkür ederim ama artık çok geç sanırım windows 8 cd si bulup format çektim :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.