Şimdi Ara

Windows 8.1 Facebook Görüntülü arama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarı Windows 8.1'e güncelledikten sonra Facebook görüntülü arama (video calling) çalışmıyor.Yabancı sitelerde chrome'ı uyumluluk modunu windows 8'e alınca düzelir diyor ama ondada düzelmedi.Ekran kartı diriver'i dahil hepsini güncelledim

Benden başka 8.1 güncellemesini alıpta Facebok'ta görüntülügörüşme sorunu yaşayan var mı? Eğer bu sorunla karşılaşıp çözen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• bende Chrome uyumluluk modunu Windows 8 e aldım sorun yok. Windows 8.1 uyumluk devre dışı bırakınca facebook kamera problemi ortaya çıkıyor.

Halen bende takip ediyorum.
  • İE 11 ile ayni sorunu dun akşam yaşadim bakalım sorunu nasil cozucez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 6 Kasım 2013; 16:41:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chrome ve firefox tarayıcılarında da aynı sorun varmış sanırım. Sadece Operada sorun yok şuan 12.16.1860 x64 versiyonunda kamera simgesi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 6 Kasım 2013; 22:47:00 >
  • Kamera simgesi gözüksede sonuç aynı hata veriyor. Ne facebook ne de Windows bubunla ilgili bir açıklama veya güncelleme yapmamış. Çözüm bulan varsa paylaşsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihhoca85 -- 10 Aralık 2013; 14:28:37 >
  • Bunu düşünmemeleri ne kadar mantıksız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farklı Bakış

Bunu düşünmemeleri ne kadar mantıksız

elinde skype denen bir ürün varsa bunun için live msn yi devre dışı bıraktıysan facebook görüntülü aramayıda engellemesi doğal bir sonuçtur.tekelleşme denir buna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Google chrome 5.1 sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende yeni yükledim windows 8.1 i facebookdan kamera daveti atıyorum kamera programını indiriyor çalıştıra basıyorum yüklüyo öyle kalıyo sonra tekrar kamera gönderiyorum tekrar yükleme sayfası çıkıyo sanki hiç yüklememişim gibi görüyo bunu nasıl halledebiliriz
    chrome kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanaltuner

Bende yeni yükledim windows 8.1 i facebookdan kamera daveti atıyorum kamera programını indiriyor çalıştıra basıyorum yüklüyo öyle kalıyo sonra tekrar kamera gönderiyorum tekrar yükleme sayfası çıkıyo sanki hiç yüklememişim gibi görüyo bunu nasıl halledebiliriz
    chrome kullanıyorum

up
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.