Şimdi Ara

Windows 8.1 Her Oyun Başlatınca Donuyor !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de oyun içindeyken aniden kilitlenmeler oluyordu güncellemeler ile azda olsa düzeldi bu sorun. Win 8'in biraz daha zamana ihtiyacı var sanırım. Win 7 kadar stabil değil.
  • Cahil, cühela tayfası yüzünden mesajlarımı sildim. İnsanı forumdan soğutan bu tayfa 24 saat iş başında, amaçları sadece post kasmak. Neyse, umarım masrafsız bir çözüme ulaşmışsınızdır. İyi forumlar.
  • xheatus X kullanıcısına yanıt
    Windows'u onarmayı denedim, işe yaramadı. Windows 8.1'i tekrar temiz bi yüklemeyi deniycem. O da olmazsa Windows 7'ye kesin dönüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılbaşından önce Win 8.1 versiyonundan uzak durun.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Jackfrags yüzünden oldu hep. BF4 betanın performansı yükselicek dedi biz de yükledik. Performansı da arttı ama şimdi hiç bi oyunu açmıyo. BF4'ü sorunsuz açıcak olsa yine umrumda değil ama sapıttı komple bilgisayar.

Yılbaşında nolucak? Güncelleme filan mı çıkacak?

• Windows 7'yi tekrar yükledim yine de sorun devam ediyo. Donanımda bi arıza var muhtemelen ekran kartında ama nasıl emin olabilirim bi yolu var mı bunun?

• Benim bildiğim o anakart modelinde yaşanan bir takım problemler vardı. Windows 8.1 e laf atmak gereksiz. Keza ben kullanıyorum performans olarak W7 nin ilerisinde.

Anakart modeli ile ilgili araştırma yapın google dan xx model anakart şikayet problem gibi...
  • Benim Windows 8.1 ile bi problemim yok. Yükledikten 2 hafta sonra problem çıkarsa insan haliyle şüpheleniyor tabi.

Anakart için kuzey köprüsü fazla ısınıyo demiş biri. Ben bilgisayarın hangi parçanın ısınmasından takıldığını nasıl anlayabilirim. Bi history veya log dosyası var mı bi yerde? Olmadı chipset için ucuz bi fan alıyım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.