Şimdi Ara

Windows 8.1 İnternet Yavaş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8 ilk çıktığında böyle bir sorun vardı 8.1 de hala devam ediyor galiba. 7 den sonra baya rahatsız edici internet hızında yavaşlama var. Youtube anasayfası, Facebook anasayfası, Dh forum anasayfası bazen tıkladığım gibi direk açılıyor bazen parça parça 5-6 saniyede anca doluyor. Genel olarak sayfalar geç yükleniyor. Sizdede böyle bir sorun varmı acaba?

• Internet kaç mbps mesela Windows 7 de dosyası kaçla indiriyordun Windows 8.1 kaçla ?
    Eğer ki indirme hızı aynıysa başka Browser deneyip denemek lazım. Opera öneririm
  • İmzanızdaki anakartı kullanıyorsunuz sanırım Realtek Ethernet chipi var üzerinde (8111B) sürücüsünü güncellemeyi deneyin belki sorun düzelir.

Windows 8 için olan sürücüyü indiriceksiniz. Versiyon 8.020 olanı indirip bir klasöre açın aygıt yöneticisine girin Ethernet kartınızı sağ tuş tıklayıp güncelleştır deyip bilgisarımda ara bölümünden klasörü gösterin

http://218.210.127.131/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=13&PFid=5&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false

• quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

Windows 8 ilk çıktığında böyle bir sorun vardı 8.1 de hala devam ediyor galiba. 7 den sonra baya rahatsız edici internet hızında yavaşlama var. Youtube anasayfası, Facebook anasayfası, Dh forum anasayfası bazen tıkladığım gibi direk açılıyor bazen parça parça 5-6 saniyede anca doluyor. Genel olarak sayfalar geç yükleniyor. Sizdede böyle bir sorun varmı acaba?

geçen gün sırf bu yüzden win 7 yükledim, ama bir baktımki boşuna yüklemişim nedendir bende bilmiyorum.
  • Ben 8.1 i başlat menüsü için yüklemiştim. Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve başlat buttonunu fazla kullanmadığımı farkettim. Ayriyetten telefonuma rom atamıyorum flashtool programı için windows 8.1 çözümü yok. ADB, Fastboot driverları yüklenmiyor. USB3 için çözümü var ama anakartımda usb3 desteklemediği için sıkıntı çıkartıyor. Büyük ihtimal 7 ye dönerim. SteamOS u bekliyorum ona geçeceğim çıkınca.
  • Bende de durum aynı.

Edit: Download hızım sorunsuz fakat sayfa açılmaları bazen sinir bozucu bir hal alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LNavigator -- 3 Aralık 2013; 0:26:31 >
  • Kesinlikle aynı durum bende de var :(
  • benim durumda aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.