Bildirim
windows 8.1 nasıl etkinleştirilir
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kmspico 10.04 indir kur -
Korsansa key işe yaramaz. Başka şeyler lazım. -
Bu arada arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim bilgisayarıma virüs girdi ve en büyük sorunlardan olan portalsepeti tabi ki Google chrome a eklendi ben bunu nasıl kaldıracam avast vardı bir sürü dosyayı karantinaya taşıdı bi dosya indirirken oluştu önce smartscreen izin vermedi ama ben smartscreene kulak asmadım ve devre dışı bırakarak indirdim ve çok büyük hata yaptım lütfen yardım edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google crome u revounistaller gibi programlarla kayit defterinide temizleyerek kaldırıp tekrar kur -
quote:
Orijinalden alıntı: snop02
Google crome u revounistaller gibi programlarla kayit defterinide temizleyerek kaldırıp tekrar kur
Bu sefer de netmahal geldi ve Google a girmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
i.explorer,mozilla var ise onlarida ayni anda temizlemen gerek -
Windows 8.1 için özel bir loader yoktur internetten kmspico adlı yazılımı indirip kurman gerekiyor. -
orjinal key satıyorum win8.1 english ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X