Öncelikle YÜKSEK PERFORMANSLI NVİDİA işlemcisi falan tüm ayarları yaptım ve ekran kartımı da güncelledim pes 2013 de zaten bunu görüyor ama ekran kartının yanında yapılamıyor yazıyor resimdeki gibi ; İnternette yazan tüm ayarları da yaptım;
Sistem özelliklerim gayet iyi 16 gb ram 2 gb NVIDIA GeForce 840M ve i7 casper nirivana kullanıyorum ama aldığım hata bu ;
Gta4 tarzı oyunlarda da aynı hatalar oluyor lütfen acil yardım edin... Şimdiden herkese teşekkürler.
Yahu yok mu şu soruna çözüm bulacak birisi ?
Acil sorunun çözümü lazım...
Beyler windows 10 bilgisayarım casper nirvana gt 840 işte, nasıl çözüldü anlamadım bir çok forumda çözüm olmamış bir şekilde şuan pes 2013 oynayabiliyorum ne yaptığımı söyleyeyim, güncellenemeyen ve üşenip ilgilenmediğim nvidia experienceye baktım hata veren nvidia geforce experience programını sunucuya bağlanamıyor hatası veriyordu bağlantı sorunu şeklinde denetim masası program ekle kaldırdan nvidia geforce experience yi sadece kaldırdım sonra google dan nvidia sitesine girdim geforce experience 840 falan seçtim tam hatırlamıyorum detayları onu indirdim başarılı şekilde kuruldu bu sefer bağlantı hatası gibi hatalar vermedi sonra experience kurulunca program açıldı bitane güncelleme çıktı onu güncelledim siyah programın içinde yeşil buton var oradan biraz kötü anlattım neyse güncellemede olduktan sonra experience programı içinde, oyunlar sekmesine geçtim oradan oyunları tarattım pes 2013 çıktı onu senkronize et tıkladım şimdi oyuna sağ tıklıyorum run with grapchis proccesor dan high performance nvidia seçiyorum ve sorunsuz açılıyor şuanda şoktayım yapamayanlar mail adresim sinanzx@gmail.com - 05.02.2016
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme