Şimdi Ara

windows 8.1 pro öğrenci (129 tl ) ama.. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben de 129 tl lik win 8.1 pro almayı düşünüyorum ama kafama takılan bikaç nokta var.
    Windows 8.1 pro öğrenci sürümü (129 TL) bi seneliğe mi mahsus ? yani öğrenci olduğumuzu devamlı teyit mi etmek lazım. bir de açıklama ibaresinde sınırlandırılmıştır yazıyor full sürüm değil mi yani ?
    ikincisi sipariş onayından sonra kutulu dvd gelmez mi ?
    cevaplarsanız çok sevinirim .teşekkürler..

• ben de bir zamanlar almayı düşünmüştüm. ancak forumlardan birisinde bir üye ms destek ile görüşmüş ve her sene yenilenmesi gerektiği söylenmiş. bunu duyunca vazgeçtim.

herkesin bildiği standart pro sürüm verilen. dijital olarak teslim edilecek yani kutu yok.
  • sawgent kullanıcısına yanıt
    mimsa M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

http://www.microsoftstore.com/store/msmea/tr_TR/html/pbPage.StudentStoreTermsandConditions

şartları inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oduranli -- 28 Mayıs 2015; 10:49:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oduranli

Merhaba,

http://www.microsoftstore.com/store/msmea/tr_TR/html/pbPage.StudentStoreTermsandConditions

şartları inceleyebilirsiniz.

inceledim zaten. şartlarda bu üyelik yenileme yada üyelikle bağlantılı birşey yazmıyor.
  • Merhaba ben de sizin gibi bu konuyla ilgilendim. Yeni bilgisayar toplayacağım korsan olmasın orjinal windows olsun dedim. Fiyat bakarken bunu gördüm. Sonra "canlı destek" hattına sordum. Aynen şu şekilde konuşma;

Engagement Window
    Microsoft
    Agent Image
    info: at 15:41:49
    Microsoft Mağazası’nı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bir Microsoft satış uzmanı kısa süre içinde sizinle ilgilenecek.
    info: at 15:41:55
    Gizlilik Bildirimi
    Şu anda 'Burcu' ile sohbet ediyorsunuz.
    Burcu: at 15:42:08
    Merhaba ben Burcu, Microsoft Magaza ile iletisime geçtiginiz için tesekkürler.Size nasil yardimci olabilirim?
    Siz: at 15:42:26
    merhaba burcu hanım şu ürünle ilgili bilgi almak istiyorum
    Siz: at 15:42:28
    Öğrenciler için Windows 8.1 Pro
    Siz: at 15:42:38
    normal windows ile arasında far var mıdır
    Burcu: at 15:43:08
    Içerik olarak aynidir ancak tek farki , ogrenciler için olan versiyon sürelidir. Sadece ogrencilik donemi boyunca kullanilabiliyor
    Siz: at 15:43:45
    bu süre öğretmenler için ne kadar peki. akademik personel için de aynı indirim var diye yazıyor
    Burcu: at 15:44:16
    Ayni sekilde akademik personellik süreciniz devam ettigi sürece kullanabiliyorsunuz. aslinda durum su sekildedir, sizden her sene dogrulama isteyecektir
    Siz: at 15:44:59
    peki teşekkür ederim.
    Burcu: at 15:45:23
    Microsoft magaza ile iletisime geçtiginiz için biz de cok tesekkür eder iyi günler dileriz.
    Burcu: at 15:45:26
    Hosçakalin

Yani her sene doğrulama isteyecek. Öğretmen bir akrabanız falan yoksa hiç bulaşmamak daha iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.