Şimdi Ara

WİNDOWS 8.1 PRO YÜKLEDİM NASIL ETKİNLEŞTİREBİLİRİM Bİ PROGRAM VARMIDIR ETKİNLEŞTİRME?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8.1 Pro Yükledim Ve Etkinleştirmem Gerekiyor Bildiğiniz Bir Etkinleştirme Programı Var mı?

• computerhero kullanıcısına yanıt
    Windows'un sitesinden, otomatik etkinleştirilir, rahat ol, başka programa ihtiyacın yok.
    Yoksa korsan olarak mı yükledin? seriale-crack'e mi ihtiyacın var onu anlayamadık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w835 -- 11 Kasım 2015; 18:34:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crack-Serial bu forumda yasaktır ...
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    E anlayana kardeşim, arkadaşımız resmen, kendisini herhalde,crack --forumunda-- zannettiği için ,bende ona göre anlayabileceği şekilde,ufaktan espritüel😊 tabirle cevap verdim.
    Şimdi sende aydınlanmış oldun sanırım.😃

• w835 W kullanıcısına yanıt
    yok hayır sitesinden indirdim ücretsiz olarak aktifleştirmek gerekmiyormu yani?
  • computerhero kullanıcısına yanıt
    Sevgili arkadaşım, anlayamadım bir türlü, nasıl oluyor da hangi sitesinden, böyle yeni bir Windows işletim Sistemini, yazılımını, ücretsiz dağıtıyorlar,akla zarar gibime geliyor.
    Seni ,sevgili forum arkadaşımız ...SysEdit... dostumuza havale ediyorum, o arkadaş sana, mutlaka daha iyi cevap verme zahmetinde bulunacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w835 -- 11 Kasım 2015; 19:07:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: computerhero

yok hayır sitesinden indirdim ücretsiz olarak aktifleştirmek gerekmiyormu yani?

Mesele windowsu ücretsiz indirmek değil arkadaşım herhangi bir erden ücretsiz indirebiliyorsun... Ama aktive edebilmek için lisansın olması gerekiyor yani parayla lisans satın almış olman gerekiyor... Ve bu lisans ile kurulum yaptıktan sonra windowsunu key girerek aktive ediyorsun... Ama anladığım kadarıyla senin lisansın yani keyin yok bu durumda da yasadışı yollarla aktive etmek istiyorsun ki o da bu forumda yasaktır...
    İşte bu hocam, sağ ol, benim kısa yoldan anlatmak istediğimi, sen ışık hızıyla cevapladın, yeni arkadaşımıza, çok teşekkürler.😊😊😊

Anladım Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.