Şimdi Ara

Windows 8.1 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dün bilgisayarımı açtığımda bir problemle karşılaştım. Öncelikle karşıma automatic repair ekranı geldi, devam et dediğimde bir süre açılmadı ve siyah ekran verdi (yeniden başlattığımda da).

Daha sonra başlangıç ekranı karşıma geldi ama font wingdings stili bir bozuk bir fonta dönüşmüştü. Buradan bilgisayarı safe Modeda çalıştırıp önemli belgelerimin kopyasını aldım. Sonra normal açtım, font problemi hala devam ediyordu. Restore ettim ama fayda etmedi çünkü kayıtlı system restore noktası da bu problem başladıktan sonraki bir nokta.

Şu anda bu font problemleri var, ayrıca açılışta run.dll problemleri veriyor (ekleyebildiysem resimlerde gözükmesi lazım). Bilgisayarın font dosyalarını yeniden yüklemeyi denedim, daha kötü oldu (hata gösteren yerlerdeki fontlar kayboldu, boşluk aldı yerlerini).

Daha sonra zaten yüklü ve bozuk diye Windows 10q yükseltmeyi denedim ama bunu da başaramadım. yaklaşık 12 saatlik bir sürecin 11 saatinde siyah ekran verdi.

Sizce problem ne olabilir? 8.1 updatei gelmiş en son, ondan dolayı mı bilemiyorum. Bunları Nasıl geriye çevirebilirim?
     Windows 8.1 problemi Windows 8.1 problemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• virus veya zararlı yazılım bulaşmış galiba.
    cd veya usb' den bunla açın taratın.
    Kaspersky Rescue Disk 10
    http://support.kaspersky.com/4162
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost

virus veya zararlı yazılım bulaşmış galiba.
    cd veya usb' den bunla açın taratın.
    Kaspersky Rescue Disk 10
    http://support.kaspersky.com/4162

Sağolun cevap için. Bunu yaptım, virüs programıma rağmen virüs varmış, ama ne kadar uğraştıysam windows 8.1i düzeltemedim. Uzun çabalar sonucu windows 10 yükledim şimdilik iyi gibi, umarım böyle devam eder.
  • Maalesef ki hiçbir antivirüs programı %100 garanti veremez.
    Her zaman cd'den veya usb'den çalışan bir temizleme aracı bulunsun yanınızda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.