Şimdi Ara

Windows 8.1 Small Screen Touch ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer E1 - 510 Bilgisayar aldık. Orjinal windows yüklü olarak geldi .

Temiz Windows yüklemesi yapmak istiyoruz . Fakat içinde dvd falan yok . Müşteri hizmetlerini aradım windows lisans anahtarının biosa gömülü oldugunu soyledi .

İşletim sisteminin ise "Windows 8.1 Small Screen Touch" olduğunu soyledi . Herhalde bu tabletlerde falan kullanılan bir işletim sistemi imiş .

Bu işletim sistemini nereden temin edebilirim ? Normal windows 8 dvd sini denedim fakat orjinal seriali kabul etmiyor.

Yeni bilgisayarlarda hep "Core single Language" sürümü yükleniyormuş . Onuda indirdim denedim , oda seriali kabul etmiyor.

Not :
    Bu arada bilgisayarda serial etiketi falanda yok . Sadece Windows 8 amblemli etiket var. Ben bilgisayarın serialini "Windows 8 Product Key Viewer" adlı program ile buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldız_ -- 21 Haziran 2014; 14:56:19 >

• Up up !! Mesajımı nasıl güncelleyebilirim ?
  • Temiz kurulum ile ugrasmaniza gerek yok,RECOVERY yapin olsun bitsin
  • Zaten şu anda öyle yapıyorum.Fakat recovery sonrası bir sürü gereksiz programlar yüklü geliyor. Onları kaldırmak için çok zaman harcıyorum.
    Birde bilgisayarda D disk yok . Ben bir programla D disk oluşturdum .Şimdi de recovery sonrasında bu D diskin silinmesinden endişe ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldız_

Zaten şu anda öyle yapıyorum.Fakat recovery sonrası bir sürü gereksiz programlar yüklü geliyor. Onları kaldırmak için çok zaman harcıyorum.
    Birde bilgisayarda D disk yok . Ben bir programla D disk oluşturdum .Şimdi de recovery sonrasında bu D diskin silinmesinden endişe ediyorum.

D diski silinmez

http://www.youtube.com/watch?v=JMnr-iSX1O8

videodaki ikinci yöntemi uygula c diskini biçimlendirirsin sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 13 pro android auto.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.