Şimdi Ara

windows 8.1 tablet telefon olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR,KONU İLE ALAKALIMIDIR BİLMİYORUM AMA. BENDE SONY VAIO DUO 13 VAR. HİBRİT PC. SİM KART TAKILIYOR VE NETE GİRİLEBİLİYOR. ANCAK SİM KARTIMI PC YE TAKINCA AYNI ZAMANDA ÇAĞRI ALMAK VE HOPARLÖR ÜZERİNDEN DE OLSA KONUŞMAK İSTİYORUM.BUNUN BİR YOLU VEYA PROGRAMI VERMIDIR. WİN8.1 İŞLETİM SİSTEMİ

• quote:

Orijinalden alıntı: tyln_mknk

ARKADAŞLAR,KONU İLE ALAKALIMIDIR BİLMİYORUM AMA. BENDE SONY VAIO DUO 13 VAR. HİBRİT PC. SİM KART TAKILIYOR VE NETE GİRİLEBİLİYOR. ANCAK SİM KARTIMI PC YE TAKINCA AYNI ZAMANDA ÇAĞRI ALMAK VE HOPARLÖR ÜZERİNDEN DE OLSA KONUŞMAK İSTİYORUM.BUNUN BİR YOLU VEYA PROGRAMI VERMIDIR. WİN8.1 İŞLETİM SİSTEMİ

Konu biraz yanlış yerde gibi

Pcnin 3g modeminin markasını modelini bulursan yardımcı olabilirim

Bulamassan pcnin tam model adını yazabilirsin
  • -ejder- - kullanıcısına yanıt
    konuyu yazmak için çok baktım ama uygun bi yer tam olarak yok gibi. sony vaio duo 13..http://www.n11.com/sony-vaio-duo-13-svd13217pt-P18265301?cid=700501_sony-vaio-duo-13-svd13217pt-P18265301&ref=akakce&v=1.60.9 bu adreste cihazımla ilgili detay var.yardımcı olursanız çok sevinirim
  • tyln_mknk T kullanıcısına yanıt
    İlk önce şu programı deneyebilirsin:
    Huawei Mobile Partner Dashboard

Eğer kart kilitliyse yani izin verilmemişse biraz ingilizce ve kod bilgisi gerekicek:
    How to make calls from huawei modem

Burdaki video da anlatmış umarım yapabilirsin. Alttaki linkde de başka bir yöntem anlatılmış:

How to make calls from huawei modem

• program kurulurken error code 10 find port failed hatası verip yarıda kesiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.