Şimdi Ara

Windows 8.1 yüklenemedi Sisteme Ayrılan Bölümü Güncelleştiremedik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sisteme Ayrılan Bölümü Güncelleştiremedik.

8.1 i mağazadan indirirken sürekli bu uyarıyı alıyorum arkadaşlar, indiriyor ama yüklemiyor, bu sorun ile ilgili olarak acil çözümlerinizi bekliyorum.

Ayrıntılar resim ekinde vardır.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunakaner -- 1 Mayıs 2014; 14:04:05 >

• Şu anki işletim sisteminiz(hangi sürüm windows 8)bilgisayarınızın donanım özelliklerini yazmanız daha kesin ve net çözümler almanızı sağlayabilir.
  • Windows 8 in en güncel hali, tüm updateler yapılmış.

Windows 8 Pro

Bir şey farkettim, C sürücüm aktif sürücü değildi aktif yaptım ancak, birincil sürücü nasıl yapacağım, şuanda birincil sürücüm 300mb lık system kısmı o yüzden bu hatayı alıyorum sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunakaner -- 1 Mayıs 2014; 13:52:21 >
  • MiniTool Partition Wizard Home Edition kurdum system bölümünü mantıksal(logic) e çevirdim, c sürücümü primary ye ancak hala boot kısmı system gözüküyor.

c kısmını nasıl boot yaparım?
  • Sorun büyük sanırım dosyalarını yedekleyip direk Windows 8.1 iso dosyası ile format atın.
  • [ÇÖZÜM]

Ben çözümü tamamladım, yapılacaklar üstekilere ek olarak, system de dahil olmak üzere hard diskteki tüm bölümleri silin, windows 8 i veya 8.1 i bir DVD ile kurmaya çalışın ve karşınıza çıkan sürücü seçiminde tüm sürücüleri birkez daha tek tek silip(biçimlendir/format) yeni diyerek bilgisayarın otomatik sürücü tanılamasına izin verin, ardından windows u C kısmına kurun bilgisayarınızı kapatıp açtıgınızda boot cd niz istenecektir telaş etmeyin boot cd sini takın onar dedikten sonra otomatik onarımı seçin onarım tamamlandıktan sonra sorun çözülmüş olacaktır. Tertemiz bir bilgisayara merhaba :)

Ben hiç bir veri kaybı yaşamadım ama sizlere garanti vermem :)

Harddisk birimlemelerle ilgili sorun yaşayanlar da bu çözümü kullanabilirler.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunakaner -- 4 Mayıs 2014; 15:45:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.