Siz oyun performansından haber verin ??? ben ashıl onu merak ediyorum windows 7 den daha iyi performans mı verecek yoksa daha kötümü biri bana bunun cevabını versin ??
Kim ne derse desin XP
quote:
Orijinalden alıntı: fatality1907
quote:
Orijinalden alıntı: SystemApps windows yakacak ortalığı yine...arayüz belki sade olabilir ancak amaç zaten gösteriş değil fonsiyonalite...Dinamiklik bunun en temelini oluşturuyor ve şuan için rakipsiz ve benzersiz...
arkadaş neymiş bu arayüz arayüz diye tutturmuş gidiyorsunuz. iş arayüz ile olacaksa linux tartışmasız dünyanın 1 numaralı işletim sistemi olurdu. başka üstün bir özelliği yokmu bu windows 8 in?
linux'un arayüzünde ne var? ben iyi bir arayüz görmedim. ubuntu falan hep basit görünüyor sslerde. arayüz herşeydir.
quote:
Orijinalden alıntı: filteke
win 8 RTM kullandım güzel hızlı geri win 7 ye dönmek zorunda kaldım 2 nedenden dolayı 1.si sürücü desteği yoktu bazı donanımların, 2.si başlat menüsüne alışmışız ama win de alışırız zamanla, gelsin Ekim gelsin win 8
RTM değil o RP. RTM daha çıkmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: sertacarslan
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG
arayüz çok iğrenç gözüküyor
Mantık fena değil aslında, kullanım da fena değil, ama kareler çok basit duruyor. Daha şık simgeler kullanılması lazım.
Buna minimalizm deniyor yeni çağın en popüler tasarım mantığı... sadelik ve özgünlük ön plandadır. Hiç bir moda akımından veya gelenekten etkilenmez. Kökeni 1960'lardır fakat gelecek on yılda tüm dünya'yı saracak sanat akımıdır. Basitliğin güzelliğine inanılır. Kısacası microsoft biraz ileri dönük düşünmüş. Bence mantıklıda yapmış. Çünkü bir şey ne kadar süslüyse o kadar geçicidir..
Arayüz ile ilgili bundan 3 ay kadar önce bir haber okumuştum. Yeni arayüz dışında istenirse eski arayüz de seçilebilecekmiş. Eskisinden kopamayanlar için. Bir çeşit yumuşak geçiş yapıyorlar. Facebook'un zaman tüneline geçişi gibi. Mantıklı geldi bana.
quote:
Orijinalden alıntı: SystemApps
quote:
Orijinalden alıntı: nForcer
Daha Windows 7'ye alışalı çok olmamışken Windows 8'e kolay kolay geçebileceğimi hiç mi hiç sanmıyorum.
40 dolar vermem diyorsun yani :)
bide para mı vercez
Wındows7 hala favorım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme