Bildirim
windows 8 anakart chipset sorunları
Philips OneBlade QP630/51 Yedek Bıçak Seti : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2J8XTYY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu anakart için sorun olmaz çipseti yüklemesen.amd 760g olduğu için win8 çipseti tanıyıp kendi sürücülerini yüklemiştir.istiyorsan win7 için olan sürücüyü yükle.pek bişey farketmezsin.ayrıca onbard ekran kartın için (hd3000), win8 sürücüsü yok.ati hd3xxx ve 4xxx için win8 destekli yeni sürücü çıkarmadı.
m3n78-vm modelinde ise NVIDIA GeForce 8200 çipset var.bu çipsetin win8 sürücüsü de mevcut. -
quote:
Orijinalden alıntı: uzmanbiyolog
bu anakart için sorun olmaz çipseti yüklemesen.amd 760g olduğu için win8 çipseti tanıyıp kendi sürücülerini yüklemiştir.istiyorsan win7 için olan sürücüyü yükle.pek bişey farketmezsin.ayrıca onbard ekran kartın için (hd3000), win8 sürücüsü yok.ati hd3xxx ve 4xxx için win8 destekli yeni sürücü çıkarmadı.
m3n78-vm modelinde ise NVIDIA GeForce 8200 çipset var.bu çipsetin win8 sürücüsü de mevcut.
windows 7 sürücüleri hiç yüklenmiyor zaten, bastığın anda desteklenmiyor gibi bir yazı çıkıyor.7850 aldım 12.8 i kurarım,ses ve lan ı kurarım oturur kenara çekilirim,sırf windows 8 'in ses kalitesine hasta oldum sanki 200 liralık bir ses kartı almış gibi kaliteli ses veriyor.çok çok teşekkür ettim uzmanbiyolog,artık gönül rahatlığıyla kullanabilirim.
-
Selling Ana Kart -
quote:
Orijinalden alıntı: nightquaker
Selling Ana Kart
buying main board
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X