Şimdi Ara

windows 8 - android 10 inch 500 tl limit tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

günlerdir tablet konusunda araştırma yapıyorum fakat çok geniş bir alanda yayılması ve ürün sayısının fazla olması nedeniyle bir sonuca ulaşamadım. bu yüzden ihtiyaçlarımla birlikte nasıl bir tablet istediğimi sizinle paylaşmak istiyorum. bu şekilde kullanım tecrübeleri ve bilginiz sayesinde iyi bir seçim yapmama yardımcı olacağınıza inanıyorum.

tablet alma ihtiyacım ilk önce kitap okumak amaçlı başladı. kitap, pdf okumak için geliştirilmiş çeşitli cihazları(amazon kindle , kobo vb.) inceledikten sonra, bu cihazların diğer işlemleri gerçekleştirmek için uygun olmadığının farkına vardım.

- kitap okumak istiyorum. ( bunun için tablet boyutunun 10 inc olmasını istiyorum.)
    - pdfleri görüntülemek istiyorum.
    - seyahatlerde wifi üzerinden maillerimi okumak, cevap yazmak, office programları üzerinde çalışmak istiyorum.
    - android uygulamalarından faydalanmak istiyorum.
    - çok kaliteli olmasa da acil durumlarda fotoğraf çekmek ve video kaydı yapmak istiyorum.
    - internette gezinmek ve bazı programları kurmak istiyorum.

bir dizüstü bilgisayara sahibim fakat ben tablet kullanmak istiyorum.

daha sonra marka arayışına girdim. ürünleri incelerken çok farklı seçeneklerle karşılaştım. android veya windows yada her ikisinin birlikte çalışabildiği işletim sistemine sahip ürünlerle karşılaştım. markalara biraz baktıktan sonra çin menşeili , fiyatları makul ve performansları iyi olduğu söylenen cihazlarla karşılaştım. Herhalde bu cihazların garantileri yoktur. aldığım ürün garanti kapsamında olması lazım.

alacağım tablete maksimum 500 tl verebilirim. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladdee -- 10 Ocak 2015; 18:13:17 >

• Bende seninle aynı durumdayım yaklaşık 3-4 gündür araştırıyorum Teclast x98 air 2 de karar kıldım. Kullanılan işlemcinin ekranın kalitesi markası belli bence denemeye değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrideR10

Bende seninle aynı durumdayım yaklaşık 3-4 gündür araştırıyorum Teclast x98 air 2 de karar kıldım. Kullanılan işlemcinin ekranın kalitesi markası belli bence denemeye değer.

garantisi var mı?
  • quote:

Bende seninle aynı durumdayım yaklaşık 3-4 gündür araştırıyorum Teclast x98 air 2 de karar kıldım. Kullanılan işlemcinin ekranın kalitesi markası belli bence denemeye değer.

Türkiyede nerede satılıyor ipad air var bende ama bazı işler için win 8 ucuz tablet arıyorum bende :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

quote:

Türkiyede nerede satılıyor ipad air var bende ama bazı işler için win 8 ucuz tablet arıyorum bende :)

Türkiye'de satılmıyor Çin'den sipariş verme imkanı var sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

quote:

Türkiye'de satılmıyor Çin'den sipariş verme imkanı var sadece

Kötü oldu bunun gibi iyi bir tablet önerir misiniz peki ? Win 8 şart android olmazsada olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 10 Ocak 2015; 22:19:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• garantili olması şart olmalı. çin tabletleri kaliteli olabilir fakat tablet bozulursa çöpe atmak zorunda kalınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10-12 bin TL telefon önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.