Beyler Hocalarım Yaardm İstyrm Ben Bu Win8'i Yükldm ARdından Mağazaya Girdim Asphhalt 8 Airborne yükledm Sorunsuz bir şekilde Yüklendi.Ama oyuna girdiğimde Asfaltlar Siyah Ne Yol Çizgileri vs Hiç bişey Gözükmüyor(yalnızca Asfalt) geri kalan Bütün Grafik ve Animasyonlar Sorunsuz Nasıl Çözebilirm Residme Vereceğim.Şimdiden Teşekkürler... Bunun Gibi Bir kaç Fotoğraf Daha İsterseniz Yollarım Lütfen Yardım ....
evet bu sorun bndede var
Win 8 yükledikten sonra ekran karti driver larını güncelledin mi? Ekran karti özellikleriyle ilgili bir durum olduğu belli, keza benim makine da win 8, bende de asphalt 8 yüklü, böyle bir problemle karşılaşmadım sorunsuz. Demem o ki, sizde ki sorun win 8 problemi değil o kesin..
dediğin gibi ekran kartını güncelledim ama bi değişiklik yok lütfen yardım
ReSPeCTeaMR
kullanıcısına yanıt
Merhaba ReSPeCTeaM bu sorunun aynısını ben yaşıyorum çözümü buldum. Çözümü ekran kartını devre dışı bırakmak,ekran kartını devre dışı bırakmak için aygıt yöneticisine giriyoruz,görüntü bağdaştırıcıları kısmından ekran kartımızı devre dışı bırakıyoruz. Devre dışı bıraktığımız zaman yollar,grafikler,efektler tam açılıyor yani sorun ati'nin driverında...
Hacker_1911
kullanıcısına yanıt
bndede aynı sorun vardı kardeş dediğini ypmtm dzldi ama bu sefrde oyun dnk çalşıyo bunun içinde bi çövarmı
Kardeş,bu oyunun Windows 8.1 versiyonuna güncelleme geldi.
Güncelleştirmek için Mağaza>Uygulama güncelleştirmeleri>Güncelleştirmeleri denetle
Kardeş ben bu oyunun güncellemesini yaptım,güncelleme güzel ama yollar hiç düzelmemiş ve oyunda kusursuz nitro yaptığımız zaman ekranın etrafı kararıyor. Fotoğraflara bakacak olursan ekran kartından bir özelliği kapatmamız gerekiyor: