Şimdi Ara

Windows 8 ATI Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 7 olarak 1 yıl önce aldığım Hp Pavilion dv6 diz üstü bilgisayarımı Windows 8 satın alarak yükselttim.

Bilgisayarın Özellikleri: 8 gb RAM 2 gb Ekran Kartı

AMD(ATI) Radeon HD 6700M Serisi ekran kartım var. Windows 8e yükseltince aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi bilgisayar Intel ekran kartını kullanmaya başladı bunun farkınada PES 2013 ve GTA IV oyunlarını kurduktan sonra ekran kartınız 27mb boyutu değiştiremezsiniz hatası alınca farkettim.
    Daha sonra hatayı gördükten sonra Aygıt Yöneticisine girip baktığımda ekran kartımda ünlem işareti vardı güncelleme yap dediğimde son sürüm olduğunu belirtti. Daha sonra AMD(ATI) Radeon HD 6700M Serisi ekran kartını kaldırıp hp sitesindeki bilgisayarıma uygun son sürüm AMD(ATI) Radeon HD 6700M Serisi ekran kartını tekrar yükledim ünlem işareti kalkmıştı büyük bi hevesle bilgisayarın hangi ekran kartını kullandığına baktığımda yine INTEL ekran kartını kullandığını gördüm.Intel ekran kartını kaldırıp denemedim hiç öle bir durumda ne olur hiç bilmiyorum.Sizlerden bilgisayarımın AMD(ATI) Radeon HD 6700M Serisi ekran kartını nasıl kullandırabilirim onu öğrenmek istiyorum.
     Windows 8 ATI Ekran Kartı Sorunu

Şimdiden yardımlarınız için Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.