Şimdi Ara

Windows 8 Ati Ekran Kartı Sorunu (Çözümü İçerde) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
8
Favori
53.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hd 7970m ekrankartlı p170em kullanıyorum win7 de Değiştirilebilir Grafikleri nasıl iptal ederim
    sadece sistemimin hd7970m i kullanmasını istiyorum
  • merhaba EnSoNiQ benimde aynı sorunum var samsung laptop aldım ve 2gb hd 7670 m ekran kartıyla ıntel hd 4000 dahili ekran kartı var ve oyunlarda intel ekran kartını kullanmasının önüne geçemedim senin verdiğin ekran kartı listesinde 7670 yok ne yapmalıyım cevaplarsan çok sevinirim.teşekkürler şimdiden
  • her ne kadar sınama modu yazısı çıksada win8 e tekrar geri döndüm. insan alışınca vazgeçemiyor
  • d7970m ekrankartlı p170em kullanıyorum win7 de Değiştirilebilir Grafikleri nasıl iptal ederim
    sadece sistemimin hd7970m i kullanmasını istiyorum mümkünmü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seçkin035

d7970m ekrankartlı p170em kullanıyorum win7 de Değiştirilebilir Grafikleri nasıl iptal ederim
    sadece sistemimin hd7970m i kullanmasını istiyorum mümkünmü ?

özel mesaj ile cevap attım ordan devam edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

her ne kadar sınama modu yazısı çıksada win8 e tekrar geri döndüm. insan alışınca vazgeçemiyor

Merhaba kbakmayın geç gördüm o yazının gitmesi için
    https://hotfile.com/dl/185485932/abfb53a/watermark.rar.html
    bu linkteki programı çalıştırmanız yeterlidir iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: EnSoNiQ

quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

her ne kadar sınama modu yazısı çıksada win8 e tekrar geri döndüm. insan alışınca vazgeçemiyor

Merhaba kbakmayın geç gördüm o yazının gitmesi için
    https://hotfile.com/dl/185485932/abfb53a/watermark.rar.html
    bu linkteki programı çalıştırmanız yeterlidir iyi forumlar

programı çalıştırdım apply dedim pc yi yeniden başlattım o yazı gitti. ama program tam olarak ne yaptı anlamadım. yazının gittiğine de sevindim teşekkür ederim.

• rica ederim iyi forumlar :)
  • hocam ben hp pavilion dv6 3103et kullanıcısı ve ekran kartı ATI mobility radeon HD5000 kullanıcısıyım windows 8 e yükselttim laptopumu 1 aydır uğraşıyorum bir türlü ekran kartını tanıtamadım ünlem işaretini kaldırtamadım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
  • konuda anlattıgım yöntemleri uyguladınız mı ?
  • tabi tabi hepsini uyguladım ama olmadı hocam bir türlü başaramadım
  • öncelikle diğer arkadaşlardada aynı sorun olmuştu temiz ve internetsiz bir kurulum istiyor işlemler daha önce benim verdiğim 12.9 versiyonu indiriniz ve bilgisayarınızı temiz bir kurulum yapınız 12.9 kurulumunu çalıştırınız ve intel yazan boxu seçerek ati ve intel driverini kurunuz sorununuz ortadan kalkacaktır.Daha önce deneyen arkadaşlar bu şekilde çözüm bulduk daha önce kurdugunuz driverlar yüzünden kurulum yaptırmıyor iyi forumlar
  • bu işlemden sonra photoshop cs6 daki frame atlamalarını aşabiliyor muyuz? bu arada benim kartta hd 5470 sanırım benim kart için henüz çözüm yok.
  • linklerde verdiğim driverları kurdugunuzda photoshopta bende bir sorun yaratmadı ayrıca hd5470 için daha önceden yapmış arkadaşlar var yani verdiğim 12.9u denerseniz problem olmuycak sonradan güncellemek için 12.11 betayı indirebilirsiiniz iyi forumlar
  • teşekkürler hd 5000 serisi kartımda sorun çözüldü
  • benim de sorunum büyük ne yazık ki :/http://forum.donanimhaber.com/m_70021131/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: madheart90

teşekkürler hd 5000 serisi kartımda sorun çözüldü

iyi kullanımlar
  • merhabalar casper mb50 a1 laptop sahibiyim degistirilebilir grafiklerde sorun var malumunuz..

win 8 yuklemistim begenmedim geri win 7 yukledim intel i sorunsuz yukledi ama ne yaptıysam digerini yukleyemiyorum
    aygıt yoneticisinde standart vga olarak ogzukuyor yanında unlem var intelin yanında
    bu arada bios da advanced ın icerisinde ekran kartı ile ilgili birseyde yok
    linkteki paketi indirdim kurdum ama hala standart vga.. surucuyu guncellestirdim oradan sectim ama listelemiyor aygıtları
    yine standart vga yı listeliyor sadece
  • şuanda kullandığınız işletim sistemi nedir hocam ?
  • hd4650 mobility versiyonunun çözümü var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.