Şimdi Ara

Windows 8 bazı oyunlar çalışmıyor!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
51.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fast

quote:

Orijinalden alıntı: seckin1781

quote:

Orijinalden alıntı: fast

Cod 2'yi online deneyen oldumu.
    Zira eski bir oyun.

o oyun halen sağmı ben selasını yıllar önce verdim helvasınıda coktan yedim

Yeni maplerde rifle tarzı oyunlarla seri atış yapan yeni uzun namlulu silahlar ile online haritalarda yaşam devam ediyor.

pm yoluyla nerde oynuyorsunuz hangi sitede?

• steam kurun ve directx in en son sürümünü kurun.Bu problemler oyundan kaynaklanıyor win8 ile alakası yok.Sleeping dogs ın düzgün ilacını yapın eğer oyun orijinalse steam forumlarında çözümü arayın
  • ya arkadaşlar. bende diz üstü var. ve nasıl yükliyim biriniz lütfen mantıklı bir cevap verin.... ben direk yükseltiyim mi? yoksa dvd ye mi yazayım? ayrıca bunun ücretini nasıl ödiyeceğiz? lütfen bi açıklama getirin.. kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enıac

ya arkadaşlar. bende diz üstü var. ve nasıl yükliyim biriniz lütfen mantıklı bir cevap verin.... ben direk yükseltiyim mi? yoksa dvd ye mi yazayım? ayrıca bunun ücretini nasıl ödiyeceğiz? lütfen bi açıklama getirin.. kolay gelsin...

Valla ççooook kolay elinde kredi kartı veya cept para card falan varsa.Paypaldan da oluyor.

Pc aldıgın tarihi temmuz 2012 falan göster sonra kurulum programı geliyor.Gerisini kendi hallediyor zaten.
  • Point blank açılmıyor:SHer türlü şeyi denedım.

• Yeni bir işletim sisteminde bu tip sorunların olması normaldir. Zamanında Windows XP'den Windows Vista'ya geçişte de çok programda uyumsuzluk sorunu olmuştu. (Windows 7 nispeten daha az sorun çıkarmıştı uyum konusunda.) Üstelik çoğumuz bu oyunları orijinal oynamıyoruz. Yani oyunu kıranlarla ilgili bir şey de olabilir.

Zıkidrov'un sitesindeki Borderlands 2 konularında (oyunun kendisi ve güncelleştirmeleri) Windows 8 ile uyum sorunu olduğuna dair yorumlar vardı. (Gerçi ben de oyunu pek beğenmedim. )

Umudumuz, bu sorunların en kısa sürede çözülmesi.
  • Valla samsung recovery ile sildim win7 ye geçtim yine.Bu kadar olmaz ki ya:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: lNemesis

Diablo 3 calisiyor mu?

Sorunsuz çalışıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar netframework 3.5 yükleyin,birçok hatanın sebebi %90 odurb
  • Fifa 13 çalıştıramadım orginden alınma. messinin çıktığı başlangıçta kalıyor oyun açılmıyor bir türlü.netframework 3.5 de yükledim yine yemedi

Asus K53 SV laptopda çalışmadı ekran kartı driverları diyecem çalışmayan driver yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Point blank açılmıyor:SHer türlü şeyi denedım.

/>

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum Point Blank oyununda. Windows 8 işletim sistemi var bende. Bir türlü çözüm bulamadım bu hataya. Sen çözebildin mi bu olayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radicaldeyyus -- 31 Ekim 2012; 21:03:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radicaldeyyus

quote:

/>

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum Point Blank oyununda. Windows 8 işletim sistemi var bende. Bir türlü çözüm bulamadım bu hataya. Sen çözebildin mi bu olayı ?

Yok hocam ya sonunda samsung recovery ile geri yükledeim win7 yi

• quote:

quote:

quote:

/>

Hocam bende Sony vaio var. Şu an sistem win 8. Win 7 kurmak istesem dvd mi gerekiyor yoksa içinde bi yerlerde var mıdır bununda win 7 ? Recovery sinde falan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

/>

Hocam bende Sony vaio var. Şu an sistem win 8. Win 7 kurmak istesem dvd mi gerekiyor yoksa içinde bi yerlerde var mıdır bununda win 7 ? Recovery sinde falan.

vaio yu bilmiyorum recovery menusu varsa muhtemelen tam geri yükleme gibi bişey olması lazım pc yi ilk aldıgınız gündeki haline döndürür gibi bişeyler yazıyor.Dvd ile falan da kurulacağını sanmıyorum ama daha bilgili arkadaşlar varsa onlar yardımcı olsalar çok iyi olur.

http://www.sony.com.tr/discussions/message/773493

Şuradaki yazıları bir okuyun isterseniz yardımı dokunabilir belki?

• pb oyunu hariç diğer oyunların hepsi gördüğüm kadarıyla korsan olduklarından açılmıyor. steam_api.dll'den anlaşılıyor zaten neden açılmadığı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

/>

vaio yu bilmiyorum recovery menusu varsa muhtemelen tam geri yükleme gibi bişey olması lazım pc yi ilk aldıgınız gündeki haline döndürür gibi bişeyler yazıyor.Dvd ile falan da kurulacağını sanmıyorum ama daha bilgili arkadaşlar varsa onlar yardımcı olsalar çok iyi olur.

http://www.sony.com.tr/discussions/message/773493

Şuradaki yazıları bir okuyun isterseniz yardımı dokunabilir belki?

Anladim hocam,tesekkurler ilgin icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir yükledim uyuz etti döndüm 7 ye.. daha var oturmasına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Templar

bir yükledim uyuz etti döndüm 7 ye.. daha var oturmasına..

Aynen kardeş ya. Pişman oldum. Şu an Windows 7 de yok elimde geri de dönemiyorum. Kaldım öyle. İstediğim oyunları falan kaldırmadıktan sonra ne işe yarayacak ki bu sistem.
  • Wrc 3 2.hdd kuruluydu çalışıyor şuanda bende bir sorun yok ama Nfs Most Wanted anlamsız fps düşüşleri yaşanıyor anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorb

Fifa 13 çalıştıramadım orginden alınma. messinin çıktığı başlangıçta kalıyor oyun açılmıyor bir türlü.netframework 3.5 de yükledim yine yemedi

Asus K53 SV laptopda çalışmadı ekran kartı driverları diyecem çalışmayan driver yok.

Çözüm bulursan pm isterim birde directx otomatik mi yükleniyor yav yüklü mü değilmi anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.