Şimdi Ara

Windows 8 Beta'da Başlangıç Butonu yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Koyarlar oraya birtane başlat butonu zaten beta sürümü değilmi bu bir eksiklik olsun asıl sürümden farklı olsun bir eksimizi bulsunlar demişlerdir.
  • Beta beta diye haberler çıkıyo habire icraat yok gelmedi bi türlü
  • şimdiki sürümünde de başlat menüsü yerine metro arayüzü geliyor ancak regeditten ufak bir ayar yaparak eski haline döndürülebiliyor. bunda da öyle bir seçenek olucaktır.
  • Çok sakin haber olmuş kim ne derse desin Samsung :DD
  • Windows 7 gibi olsun yeter. Vista gibi hantal işletim sistemi istemiyoruz. İyi olursa lisanslı alabilirim :)
  • alışırız alışırız
  • yahu şu olaya bile yapılan yorumlara bak memleket meselesi haline gelmiş :) yani adamlar koymasa bile oraya başlat butonu eklemek ne kadar zor bi iş hepinize katılıyorum.
  • bunu kullanıcının kontrolüne bırakmak lazım yoksa çok tepki toplar
  • arkadaşlar önizleme versyonunu kullandınız mı bilmiyorum ama ben denedim, arayüz çok ilkel gözüküyor, yani 80'li yıllarda çıksaydı belki çok beğenirdik, windows phone gibi ilkel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

arkadaşlar önizleme versyonunu kullandınız mı bilmiyorum ama ben denedim, arayüz çok ilkel gözüküyor, yani 80li yıllarda çıksaydı belki çok beğenirdik, windows phone gibi ilkel

valla ben yüklemiştim bi ara ama pek bi değişiklik göremedim. mesela windowsu resetleme, gelişmiş görev yöneticisi falan yoktu sadece metro denilen o arayüz vardı zaten onu da kaldırınca win7 nin aynısı oldu xD. fark ettiğim tek değişiklik pencere kenarındaki buton renklerinin biraz değişik olması ve kenarların 7deki gibi yuvarlatılmış değil de sivrileştirilmiş olmasıydı xD . görünüm olarak pek bir değişiklik yok ama ileriki sürümlerde özellik ve hız olarak farklılıklar olacakmış. yeni sürümlerde sürekli yepyeni bir arayüzün de ortaya çıkmasına pek gerek olmadığını düşünüyorum çünkü diğer işletim sistemlerinde de genelde öyle oluyor. mesela mac os yıllardır güncelleme yapıyor fakat arayüz eskisinin aynısı.

• windows7 de nasil quick lunch dugmelerini sonadan aktif ediyosak muhtemelen bunda da oyle bi durum olabilir ... bence baslatsiz bi windows pek iyi bi fikir degil linux de bile var artik .. android tabletlere bakarsaniz baslat menusu yok ama app butonu var .. windows gibi komplike sistemlerde baslat gibi bi buton gereklidir bence cunku buradan ayarlara programlara belgelere ulasabiliriz kaldiki masa ustune yigmak istemedigimiz bi cok seyide baslat butonu arkasina sakliyoruz .. tabi win8 in yapisini canli canli gormeden bunlari yaziyorum ( mac sistemlerinin sismemesinin baslat menusunun varligi yada yokluguyla alakasi yok aslinda ... mac lerde de direk baslat dugmesi olamasada buna benzer bi sistem mevcut aslinda )
  • Windows 8 kurup da 2 saat başında zaman geçirmemiş insanlar "Ulan Windows 8'de kesin böyledir" demiyorlar mı yaa, harbiden ÇILDIRIYORUM...!!!
  • Vatandaşlar start botonunu aktive-deaktive eden program bile yapmışlar buyrun ...http://www.ghacks.net/2011/09/15/windows-8-start-menu-toggle-disable-enable-metro-ui/
  • Ayrıca kendiniz elle de yapabilirsiniz HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer anahtarını 0 yapınca start menüsü çıkıyor. 1 yapınca metro arayüzüne geçiyor...
  • ben şahsen bu yeni arayüzü beğenmedim, tamamen smartphone tarzı olmuş.
    iyi ki klasik win7 tarzı kullanma arayüzü de olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 7 Şubat 2012; 15:17:04 >
  • aman oda bişeymi 2dkkada win7 tema bile çıkarır bizim çocuklar başlatta ne oliyiki
  • Başlangıç butonu yok ama üzerine gelince start yazıyor merak etmeyin.

Windows 8 Beta'da Başlangıç Butonu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

Başlangıç butonu yok ama üzerine gelince start yazıyor merak etmeyin.

Windows 8 Beta'da Başlangıç Butonu yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.