Şimdi Ara

windows 8 bluetooth sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
25.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sistem wın8 64 bıt driverlar guncel
    fakat ayarlarda bluetooth kapalı gozukuyor onu acamıyorum bı turlu
    driverlarını yuklemme ragmen acamıyorum onu
    pekı nasıl aktıf edıcem
    saygılar

• W8 Metro arama çubuğuna hizmetler yaz açılnca b'ye tıkla bluetooth devredışı ise aktif hale getir ve pc'yi yeniden başlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProDecTive

W8 Metro arama çubuğuna hizmetler yaz açılnca b'ye tıkla bluetooth devredışı ise aktif hale getir ve pc'yi yeniden başlat

hocam orayada gırıyorum fakat bluetooth <<kapalı ac butonu yok orda açamıyorum onu yanı nasıl acıcam onu ben
    cıhazım acer 725 notbook
    aslında wın7 de tusl ne güzel acııordu o ama wın8 de isee hangı tuşa basıyorsam olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

quote:

Orijinalden alıntı: ProDecTive

W8 Metro arama çubuğuna hizmetler yaz açılnca b'ye tıkla bluetooth devredışı ise aktif hale getir ve pc'yi yeniden başlat

hocam orayada gırıyorum fakat bluetooth <<kapalı ac butonu yok orda açamıyorum onu yanı nasıl acıcam onu ben
    cıhazım acer 725 notbook
    aslında wın7 de tusl ne güzel acııordu o ama wın8 de isee hangı tuşa basıyorsam olmuyor

Merhaba öncelikle ben şuan win7 kullanıyorum orada "AÇ" Yazan bir buton bulunmamaktadır.
    tahminime göre

windows 8 bluetooth sorunu

resimdeki gibi bir tuş bulunmaktadır.
    eğer bunun gibi bir buton yosa resim atarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanbas

gece gece giriş yaptım sisteme gerçekten yayınlanma tarihini felanda bilmeden ama arkadaşım okursan bigün 1 haftalık sorunumu çözdün helal olsun sana diyorum denemedik yöntem kalmamıştı 3 defa farklı sistemlerde format atmıştım ama sorun hizmetlermiş demekki :) iyi forumlar herkes bluetooth larının keyfini çıkarsın
  • zaman geçsede sorunlar aynı, tekrardan ibaret :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanbas

Bu kadar zaman sonra yine işimi gördü teşekkürler bende bluetooth çalışır durumdaydı servisi tekrar başlatıp bilgisayarı da tekrar başlatınca düzeldi. Tuhaf şey windows.
  • servisi nasıl tekrar başlattınız oraya nasıl girdiniz lütfen söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf bb

servisi nasıl tekrar başlattınız oraya nasıl girdiniz lütfen söyleyin

Tam olarak alıntı yaptığım mesajda yazıldığı gibi. Başka yöntem bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam bendeyapamadım olmassa sistemi onarırım
  • Bir sevap daha kazanmış oldunuz, teşekkürler forum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.