Şimdi Ara

Windows 8 CD Key

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende lenovo G580 model bir notebook var one key recovery filan sistemi cd key girmeden kuruyor ve kurtarıyorum ancak partitionları boyutlandırmaya izin vermemesi canımı sıkıyor sanırsamda cd key biosa gömülü çünkü biosta win8 64 std olarak gözüküyor cd keyi nasıl temin edebilirim yada sıfırdan dvd iso windows 8 kurmaya çalıştığımda cd key isticekmi benden bunu daha önce yaşamış arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glerli -- 29 Ocak 2013; 12:40:15 >

• eğer bilgisayarın dahili sisteminde de eskiden win 8 varsa bilgisayarın altında bi yerlerde microsoft un bi sticker ı olması lazım orda yazar lisence key
  • Piyasadaki çoğu notebookta gelen Windows 8 ler, corporate single language lisansı ile geliyor. Bu lisanslarda CDKEY sticker ı olmaz. Product Key'in şifrelenmiştir ve aldığın firmaya aittir. Haliyle sana verilmez, ancak kendi yüklemesi ile çalışır.

Herhangi bir product key viewer ile de görüntüleyemezsiniz, istediğiniz kadar deneyebilirsiniz Hah, ama diyorsanız ki e ne yapacağım lisansım yok; gidiyorsunuz 170TL para veriyorsunuz Pro Pack update yapıyorsunuz, o zaman key inizi alıyorsunuz. Windows 8 medyası ile de istediğiniz makineye kurarsınız sonra.

Kolay gelsin
  • dostum başka makineye kurma gibi bir derdim yok aynı lisansı kullanarak single language windows 8 yüklemek istiyorum notebooka sebepte partition yapısını değiştirememem yoksa bu halde partition yapısıyla oynarsam recovery ile sistemi yeniden formatlayamıyorum illa kopya cd key ilemi kurmam lazım windowsu onu çözmeye çalışıyorum bunlarda ona zorluyorlar bu kadar dayatma olmazki canım
  • Yok işte dediğim gibi single language lisanslar corporate tir. Yani Lenovo dan aldıysan Lenovoya, Packard Bell den aldıysan aslında Packard Bell e ait lisanslardır. O yüzden o keyleri sana bana vermiyorlar, o yüzden şifreli ;)

Bu tarz corp. keyler seri üretim için geçerli. Yani şirket tek key ile 100000 PC kuruyor. Sınırsız etkinleştirme yani, haliyle o key şifreleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolindark

Yok işte dediğim gibi single language lisanslar corporate tir. Yani Lenovo dan aldıysan Lenovoya, Packard Bell den aldıysan aslında Packard Bell e ait lisanslardır. O yüzden o keyleri sana bana vermiyorlar, o yüzden şifreli ;)

Bu tarz corp. keyler seri üretim için geçerli. Yani şirket tek key ile 100000 PC kuruyor. Sınırsız etkinleştirme yani, haliyle o key şifreleniyor.

Dostum dediğini anladımda sen benim demek istediğimi anlamadın farzı misal veriyorum ben şimdi win8 64 bit dvdyi internetten aldım vede windows 8 kurulumuna geçtim sistem otomatik biostan şifreli cd keyi çekerek windows 8 single language kurulumuna geçicekmi sormak istediğim bu yoksa amacım ne cd key kopyalamak nede başka bir pc ye kurmak maksadım oem gelen partitionları temizleyip temiz ve lisanslı bir windows 8 kurmak paragon ile zaten komple hard disk yedeğini aldım vede windows 7 bile kurdum geri yükledim recoveryi kullandım ama şu partition yapısına müdahaleye izin vermiyor 500 gb hard disk var adamlar gitmiş 3 ye 465 gb yer vermiş 25 gb da d de yer bırakmış la ne kurucamda ben 465 gb tı doldurucam fitil oldum aldım alalı

• Single Language kuracaksan BIOS tan alıyor zaten şifreyi. Yeni olay bu. Windows otomatik olarak şifreyi biostan alıp etkinleştiriyor.
  • şimdi anlaştık bende onu araştırıyordum ingilizce sitelerde yazmışlar daha denemedim gerçi o yüzden yapan arkadaşlar varmı diye sordum birde dostum bu recovery bölümleri silmem vede orjinal windows 8 single languageyi dvdden kurmam garantide sıkıntı yaşatırmı bana
  • Vallahi yazılımla garanti olmaz. Ama saçmasapan bir garanti politikaları varsa bilemeyeceğim... Bence ara sor direk.
  • dosum aynı makineden bendede var bende format atmak istedim biraz araştırdım serialimi nasıl bulurum diye everest ultimate ile bul dum format atarken win8 single lang serial biosa gömülü olduğu için serial sormaz direk geçer dediler ona güvenerek format attım ama sordu serialımı girdim kabul etmedi lanet olsun crack yaptım serial oldu bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğimde etkinleştirildi diyor ancak ayarlara girdiğimde en üstte windowsu etkinleştir diyor
  • lazmaz41 L kullanıcısına yanıt
    dostum normaldir eğer formata başlamadan orjinal lenovo recovery partitionların yedeğini almadıysan geçmiş olsun ancak internette araştır single language olan isolar var bende buldum ve denedim ancak tasvip etmiyorum oynanmamış iso istiyorum ama senin işini görebilir belki eğer yedek elinde yoksada lenovoyu ara cd gönderiyorlar haberin olsun internetten çağrı merkezlerinin numarası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolindark

Piyasadaki çoğu notebookta gelen Windows 8 ler, corporate single language lisansı ile geliyor. Bu lisanslarda CDKEY sticker ı olmaz. Product Key'in şifrelenmiştir ve aldığın firmaya aittir. Haliyle sana verilmez, ancak kendi yüklemesi ile çalışır.

Herhangi bir product key viewer ile de görüntüleyemezsiniz, istediğiniz kadar deneyebilirsiniz Hah, ama diyorsanız ki e ne yapacağım lisansım yok; gidiyorsunuz 170TL para veriyorsunuz Pro Pack update yapıyorsunuz, o zaman key inizi alıyorsunuz. Windows 8 medyası ile de istediğiniz makineye kurarsınız sonra.

Kolay gelsin

İsterse vermiyedebilir.Biraz kızacaksınız ama torrent indiriyor.Key ide indernetten buluyor %80i doğru

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.