Şimdi Ara

♦WİNDOWS 8 DEV & SÜPER TEMA ARŞİVİ YÜKLENMESİ RESİMLİ ANLATIM !♦ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
23
Favori
126.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum ilk mesajda anlattığın her şeyi yaptım,izinler falan her şey tamam. Fakat şu MUND Mini Suite temasını bir türlü yükleyemedim,klasörü açınca içinde bir sürü dosya vardı ayrıca .theme uzantılı bir dosya yoktu.Sonra neyse iMac temasını yapayım dedim,izinleri verdim system32'ye kopyaladım falan fakat yine de olmadı (her iki sürümü de denedim). Bunlar dışında 2-3 tema denedim işe yaradı fakat istediğim MUND Mini veya iMac temasıydı.Yeni temaları bekliyoruz.
  • DİKKAT : Sorun çıkmaması için Denetim Masası >> Kullanıcı Hesapları >> Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarlarını Değiştir >> En alt seviyeye yani hiçbir zaman uyarma yapın ve Tamam deyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Ekim 2013; 15:23:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taxi-Driver

Dostum ilk mesajda anlattığın her şeyi yaptım,izinler falan her şey tamam. Fakat şu MUND Mini Suite temasını bir türlü yükleyemedim,klasörü açınca içinde bir sürü dosya vardı ayrıca .theme uzantılı bir dosya yoktu.Sonra neyse iMac temasını yapayım dedim,izinleri verdim system32'ye kopyaladım falan fakat yine de olmadı (her iki sürümü de denedim). Bunlar dışında 2-3 tema denedim işe yaradı fakat istediğim MUND Mini veya iMac temasıydı.Yeni temaları bekliyoruz.

hocam artık elle yüklemek yerine programla yapacaksınız bu işleri bunu denermisiniz olumlu ise konuya koyacağım.

~~ Windows Theme Installer 1.1 ile Temaları Kolayca Yüklemek !! ~~

Windows Theme Installer 1.1 İNDİRMEK İÇİN TIKLA !

Eskiden el ile tek tek zahmetli bir şekilde uğraşıyorduk temaları yüklemek için ama artık çok kolay. Bu program çok kullanışlıdır .

Resimli anlatım ile nasıl yapacağımıza bakalım. Olay zor değil gayet basit programdaki "Select Files" kısmındaki themes , explorer.exe , oobeflr.dll , explorerframe.dll , shell32.dll dosyalarına tik koyup "Browse" diyerek tema dosyaları neredeyse o yolu göstermek.

DİKKAT : Her temada bu dosyaların hepsi olmak zorunda değildir. Mevcut olanları bu yol ile koyunuz.

Ardından bütün dosyaları seçtikten sonra Install theme ve Apply theme ' a basınız . Bir sıkıntı yok ise yeni temanız aktive edilecektir keyfini çıkarın !!

Explorer.exe yani başlat ın şekli değişecekse tema yüklendikten sonra programda RESTART EXPLORER yazısı çıkar ona basın başlatta değişir. :)

Geri dönmek için Aero yu seçip Apply theme'i seçin yüklediklerinizi silmek için onu seçip "Remove Theme" tıklayın.

KURULUM :

♦WİNDOWS 8 DEV & SÜPER TEMA ARŞİVİ YÜKLENMESİ RESİMLİ ANLATIM !♦

SONUÇ :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Ekim 2013; 15:33:18 >

• Gösterdiğiniz Temanın Linki Yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

Gösterdiğiniz Temanın Linki Yokmu ?

hocam o windows 7 teması ya

ama aero istiyorsan buna bak beğenirsen koyayım konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Ekim 2013; 21:12:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Gösterdiğiniz Temanın Linki Yokmu ?

hocam o windows 7 teması ya

ama aero istiyorsan buna bak beğenirsen koyayım konuya

Çok İyi Olur Teşekkürler.

• quote:

Çok İyi Olur Teşekkürler.

part 2 de son sıraya eklenmiştir.

Windows AERO 8 İNDİRMEK İÇİN TIKLA !!

• Dediklerini yapıyorum hala hata alıyorum herşeyi ayarlıyorum şu hata çıkıyor.
  • haftasonu güncelleyebilirim
  • yok mu daha sağlam bişey ya, özenti gibi olsun istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

yok mu daha sağlam bişey ya, özenti gibi olsun istemiyorum

2 hafta final haftasındayım finaller bitince bol bol bulduklarımı koyarım
  • Arkadaşlar benim anlamadığım bir konu var. Tema yüklüyorum internetten yada var olan temalarda mesela 8 tane resim var diyor. Masa üstüne ben onlardan istediğim bir tanesini nasıl ekleyebilirim.Üstüne tıklayınca en üstteki resim geliyor masa üstüne. O temadaki diğer resimleri nasıl seçiyorum. Bir defasında da bir temaya girip masa üstünü değiştirdim. İnternette bir sayfaya girip çıktım. Tekrar masa üstüne geldiğimde aynı temadan farklı bir resim gelmişti masa üstüne. Bunları nasıl ayarlıyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıragen

Arkadaşlar benim anlamadığım bir konu var. Tema yüklüyorum internetten yada var olan temalarda mesela 8 tane resim var diyor. Masa üstüne ben onlardan istediğim bir tanesini nasıl ekleyebilirim.Üstüne tıklayınca en üstteki resim geliyor masa üstüne. O temadaki diğer resimleri nasıl seçiyorum. Bir defasında da bir temaya girip masa üstünü değiştirdim. İnternette bir sayfaya girip çıktım. Tekrar masa üstüne geldiğimde aynı temadan farklı bir resim gelmişti masa üstüne. Bunları nasıl ayarlıyosunuz?

sağ tuş kişiselleştirden masaüstü arka planına gir ordan tek tek seç
  • Tek tek seçilmiyo işte sorun orda. Alt alta resimler gözüküyor ama sağ da tıklasam solda tıklasam istediğimi seçemiyorum.
    En üstteki hangisiyse o geliyor masa üstüne.
  • quote:

Tek tek seçilmiyo işte sorun orda. Alt alta resimler gözüküyor ama sağ da tıklasam solda tıklasam istediğimi seçemiyorum.
    En üstteki hangisiyse o geliyor masa üstüne.

her temada oluyormu bu
  • evet hepsinde oluyor
  • quote:

evet hepsinde oluyor

belki birşeyi atlıyorsundur şuan deneyemem de win7 ye geçtim
  • birazdan bulduklarımı ekleyeceğim
  • sözümü tuttum ve

~~ TEMALAR PART 4~~

yayındadır

hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Şubat 2014; 15:25:23 >
  • Kusura bakmayın ama verdiğiniz şu ilk programdan sonra bilgisayarım kafayı yedi. İlk başladığında kendi kendine bir dosya açıyor, ayrıca yavaşladı. Birkaç tema indirmiştim, keşke indirmeseymişim. Sistem geri yükleme yapacağım belki de. O kadar vahim durum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.