Şimdi Ara

windows 8 ekran kartı sorunu (OYUN AÇMIYOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ACER Aspire V3- 772G
    İNTEL CORE i5-4200M 2.5GHZ with turbo boost up to 3.1 GHz
    NVDIA GEforce GTX760M
    12GB DDR3 L MEMORY
    2GBYTA YAKIN EKRAN KARTIM

YÜKLEDİĞİM OYUNLAR AÇILMIYOR EKRAN KARTI YETERSİZ FLAN DİYOR ÖRNEĞİN EN BASİTİNDEN PES 2013 YÜKLEDİM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ KARŞILAMIYOR DİYOR BU ÖZELLİKLERDE Bİ MAKİNANIN OYUN ÇALIŞŞTIRMAMASI MUMKUN DEĞİL KONU HAKKINDA BLGİSİ OLAN VARSA VE YARDIMCI OLNURSA SEVİNİRİM

• Zamanında bende de öyle bir sorun olmuştu. Sorun oluşmadan önce ccleaner adlı bir program kullanmıştım. Sanırım ekran kartı dosyalarından bir şey sildi. Ekran kartı driverını tamamen silip daha sonra ccleaner ile taratın. Daha sonra ekran kartı driverını tekrar kurun.

Bu arada sorun ne zamandan beri var?
  • Aygıt yöneticisi nden ekran kartinizi kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlogKaan kullanıcısına yanıt
    valla sorun belkide en başından beri var ama oyunları yeni yüklediğim için şimdi fark ediyorum
  • aygıt yöneticisine giridm ekran kartı sürümü güncel diyor ekran kartını seçiyorum makina sorunla karşılaşt deyip reset atıyor
  • büyük ihtimalle 2 ekran kartın var ve nvidia yani performans için olanı devreye girmiyor. aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcılarından 2 tane mi 1 tane mi ekran kartın olduğuna bakabilirsin. bu arada hiç combofix kullandın mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.