Şimdi Ara

Windows 8 etkinleştirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • notebook'umu 1 sene önce aldım geçen gün resimdeki uyarıyıı aldım Samsung pc olduğu için canlı destek hattına başvurdum bana slui.exe 4 ü açmamı söyledilre fakat bu sefer de windows telefonla etkinleştirilemiyor diye hata alıyorum çalışma saatlerime ters düştüğü için microsoftla telefonla iletişimede geçemiyorum.

internet her açıldıında bu uyarı geliyor.

etkinleştir dediğimde aynı hatayı alıyorum

slui.exe 4 ü açtığımda böyle bir hata alıyorum Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misile -- 28 Haziran 2014; 22:58:20 >

• Misile M kullanıcısına yanıt
    Recovery yapabilirsin.
  • recoveryden başla çözüm yokmudur
    Yazıyı şöyle değiştirelim.Bilgisayarı hangi firmadan ve ne zaman aldınız.Cihaza başka biri müdahalede bulundu mu.Üzerinde genellikle single language sürümü bulunur bu sürümün keyi orjinal mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebanuba -- 30 Haziran 2014; 22:14:00 >
    Merhaba;

Slui.exe 0×3 ile ürün anahtarınızı girip tekrar etkinleştirmeyi deneyebilir misiniz?
  • cihaza hiçbir mudaha bulunmadı single langueage paketinie güncellemyele be çıkarttım key orjinal olamsı geerek ilk kurulum dışında bir şey yapılmadı format atmak istemioyrumda şuanda çok fazal yedeklenicek dosyam var
    Çalıştıra slui.exe 4 yazın gelen sayfaya ileri deyin sonraki sayfanın fotosunu buraya koyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Gerek kalmadı.Olay belli.Anahtar orjinal değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.