Şimdi Ara

Windows 8 Güncelleme Sonrası Açılışta Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım ilk açılışta 1-2 dakika kasma oluyor yani masaütünün kendine gelmesini beklemek zorunda kalıyorum sonrasında hiç takılma yok ancak illa 1-2 dakika bekletiyor ve buda sinir bozucu bir durum. Görev yönetcisine baktığımda diskim %100 de olduğu görülüyor . İnince bilgisayar rahatlıyor. Bilgisayar ilk alındığında böyle değildi ama sanırım windows güncelleştirmeleri sonucu böyle oldu. Ne yapmamı önerirsiniz.@

• güncel
  • tek tek güncelleştirmeleri sil,eğer sorun ondansa düzelir.
  • Ben de de geç açılıyor formatla düzeltecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalcines kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapabilirim bu işlemi windows 8 de
  • efsane9660 kullanıcısına yanıt
    sağ panelden ayarlar-denetim masası-program kaldır-soldan yüklü güncelleştirmeleri göster-daha sonra çıkan listeden tek tek sil uzun bir liste bazen resetliyim mi diye sorar evet de açılınca devam et....
  • Bilgisayarı ilk günkü haline döndürmek mümkün müdür acaba ?
  • efsane9660 kullanıcısına yanıt
    Rcovery Modda cihazı aç ve fabrika ayarlarına döndür de her şey silinir ilk aldığın gibi alır bu yüzden yedek alıp yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

Rcovery Modda cihazı aç ve fabrika ayarlarına döndür de her şey silinir ilk aldığın gibi alır bu yüzden yedek alıp yap

Yedek için biraz kurcaladımda 200 gb felan dedi :) Onlara bi ayar geçmem gerek yedeklemek için. Teşekkür ederim cevaplar için
  • (KB3000850) VE (KB3013769) ADLI WİN GÜNCELLEMELERİNİ KALDIR.. ONLAR KASMA YAPIYOR MUHTEMELEN. AYRICA MSCONFİG'TEN PC'NİN AÇILIŞTA BERABER BAŞLATTIĞI KULLANMADIĞIN PROGRAMLARI DEVRE DIŞI BIRAK..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.