Şimdi Ara

Windows 8 güncelleştirme yapılandırılamadı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
3.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı kapattım geri açmaya çalıştığımda Windows 8 güncelleştirme yapılandırılamadı geri alınıyor yazıyor ve halen bekliyorum bu hata nedir nasıl düzeltiriz? Dell 5521 kullanıyorum yeni recovery attım.

• Hiç bi çözüm bulamadım 2 günce recovery yaptığım alete tekrar recovery attım geçmiş olsun
  • Update yapınca halen böyle sıkıntı yaptırıyor sebep bilen?
  • win 8 güncelleştirmelerinden biri sıkıntılı ve o güncelleştirme kurulamıyor sürekli geri almaya çalışıyor pc yi. saatlerce bi ekranda takılıp kalıyor değil mi :)

aynısı bana da oldu ve 4 kere recovery attım bütün günümü aldıydı. çözüm şu:

recovery i basıyorsun
    hiçbirşey yüklemeden windows 8 den 8.1 e güncellemesinin mağaza da aktif hale gelmesi için KB2871389 isimli güncelleştirmeyi windows update sitesinden elle indirip kuruyorsun.
    pc yi yeniden başlatıyorsun
    mağaza yı açıp windows 8.1 güncelleştirmesini yapıyorsun

geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

win 8 güncelleştirmelerinden biri sıkıntılı ve o güncelleştirme kurulamıyor sürekli geri almaya çalışıyor pc yi. saatlerce bi ekranda takılıp kalıyor değil mi :)

aynısı bana da oldu ve 4 kere recovery attım bütün günümü aldıydı. çözüm şu:

recovery i basıyorsun
    hiçbirşey yüklemeden windows 8 den 8.1 e güncellemesinin mağaza da aktif hale gelmesi için KB2871389 isimli güncelleştirmeyi windows update sitesinden elle indirip kuruyorsun.
    pc yi yeniden başlatıyorsun
    mağaza yı açıp windows 8.1 güncelleştirmesini yapıyorsun

geçmiş olsun

hocam kafayı yedim yeminlen orada kalıyor öyle KB güncellemeyi elle indiriyim ozaman sonra windows update açayım recovery'de yapamıyorum tuşta çalışmıyor artık anlamadığım ondan sonra uyku modu problemi çıktı uyku modundan cıkarken ekran gelmiyor cpu kendi kafasına göre akıyor anlamadım gitti. Recovery yapmaz olaydım

• size dediğim güncelleştirmeyi yaptıktan sonra windows update i açıp win8 güncelleştirmelerini yüklemeye devam ederseniz aynı hatayı verecektir.

win8 güncelleştirmelerinde bir sıkıntı var.
    biz bunu recovery den sonra sadece mağazada 8.1 güncelleştirmesini aktif eden güncelleştirmeyi yapıp; 8.1 e geçerek çözüyoruz.
  • quote:

size dediğim güncelleştirmeyi yaptıktan sonra windows update i açıp win8 güncelleştirmelerini yüklemeye devam ederseniz aynı hatayı verecektir.

win8 güncelleştirmelerinde bir sıkıntı var.
    biz bunu recovery den sonra sadece mağazada 8.1 güncelleştirmesini aktif eden güncelleştirmeyi yapıp; 8.1 e geçerek çözüyoruz.

Hocam 8.1 güncelleyince bu uyku modu problemi vs düzelir mi sizce? Bilgisayarı alıyorum ama açınca kasa çalışıyor ekran gelmiyor
  • ona garanti veremem malesef. sorunun neden kaynaklandığını bilmediğim için.
  • O sorun bende de olmuştu bilgisayarı o durumdayken kapattım geri açtığımda bilgisayar açılmadı hâlâ geri almaya çalışıyordu. Iyi dedim bırakayım alsın diye 2 saat sonra geri aldı ve açtı makineyi. Ondan sonra guncellemeleri yeniden yaptım sorun olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ona garanti veremem malesef. sorunun neden kaynaklandığını bilmediğim için.

Hocam bende anlamadım ki recovery attım sonra pc uykuya aldım geri açarken fark ettim ekran gelmedi, sonra bi ara gelmeye başladı sonra yine bozuldu bende anlamadım recovery mi yaptım başa belamı aldım.
  • aynı sorunu defalarca yasayıp saglam cınnet gecırdım , bundan 3 ay oncekı formatımda , 6 kere ust uste format attımda kendılıgınden duzeldı. bugunde mecbur 3 ay sonra format atmam gerektı ve ılk formatım sonrası yıne aynı sorun ve cınnet mod .

arastırmalarım sonucu , Allaha sukurler olsun , su 2 tane sacma gıbı gozuken durum ısıme yaradı ve 2 cı formatta 1 gb yakın veya daha fazla guncellestırmeyı yapabıldım .

1 yaptıgım. . Bilgisayar laptopsa biostan secure boot özelliğini kapa ve öyle yükle güncelleştirmeleri.

2 yaptıgım ;http://www.youtube.com/watch?v=WjKlB8dUh0o su arkadasın dedıgı basıt sey .

sonuc ıse yaradı SUKURLER OLSUN . ıyrenccc bır sıkıntı bu . saatlerını calıyor ınsanın . ınsallah ısınıze yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun237

aynı sorunu defalarca yasayıp saglam cınnet gecırdım , bundan 3 ay oncekı formatımda , 6 kere ust uste format attımda kendılıgınden duzeldı. bugunde mecbur 3 ay sonra format atmam gerektı ve ılk formatım sonrası yıne aynı sorun ve cınnet mod .

arastırmalarım sonucu , Allaha sukurler olsun , su 2 tane sacma gıbı gozuken durum ısıme yaradı ve 2 cı formatta 1 gb yakın veya daha fazla guncellestırmeyı yapabıldım .

1 yaptıgım. . Bilgisayar laptopsa biostan secure boot özelliğini kapa ve öyle yükle güncelleştirmeleri.

2 yaptıgım ;http://www.youtube.com/watch?v=WjKlB8dUh0o su arkadasın dedıgı basıt sey .

sonuc ıse yaradı SUKURLER OLSUN . ıyrenccc bır sıkıntı bu . saatlerını calıyor ınsanın . ınsallah ısınıze yarar.

Recovery felanda bozuldu bu saçma hata yüzünden son kez düzelttim ve güncellemeyi kapattım artık gerisi heç çalışıyor :D

• Lemansky kullanıcısına yanıt
    dogrudur bozulur , benımde recovery gecen sefer anlatamıyacagım hale gırmıstı , ama dun paylasdıgım 2 sekıl ıle aşdık o sorunu
  • tns1 kullanıcısına yanıt
    KB2871389 güncellemesi ile Windows 8.1'i kurmayı başardım ama güncellemeler sıkıntılı oldu biraz. Sağ olun bilgilendirme için.
  • ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

http://forum.donanimhaber.com/m_113209087/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyldrmmm -- 1 Ocak 2016; 14:36:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.