Şimdi Ara

windows 8 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5 gün önce bilgisayarıma windows 8 kurdum kurduğum içinde çok pisman oldum. 4 gün boyunda format attım bilgisayara devamlı dosya hatası verdi ve bilgisayar devamlı çoktu şimdi sorun ne diyeceksin bilgisayar açılmıyor açılıyor ama format atacağım başlamıyor donup kalıyor hiç bir işlem başlamıyor yarım saat bekledim geç başlar diye ama gene yok bu sefer windows 7 yüklemeye karar verdim ama malesef onda da başarılı olmadı dosya onarma çıkıyor onar diyorum gene donup kalıyor yardım edebilecek arkadaş varmı acaba sorunun ne bu windows 8 denilen lanetin kafayı yiyeceğim

• Bende de sürekli onarma çıkıyor.başarısız oldu diyor birkaç seçenek sunuyo.devam(çık ve windows 8 de devam et), pc yi kapat,aygıt kullan ve sorun gider diye 4 seçenek.Burdan devam diyorum normalde masaüstüne gitmesi lazım ama yine başa dönüp onarmaya çalışıyo yine onaramıyo ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knighttt

Bende de sürekli onarma çıkıyor.başarısız oldu diyor birkaç seçenek sunuyo.devam(çık ve windows 8 de devam et), pc yi kapat,aygıt kullan ve sorun gider diye 4 seçenek.Burdan devam diyorum normalde masaüstüne gitmesi lazım ama yine başa dönüp onarmaya çalışıyo yine onaramıyo ne yapmam lazım?

Bilgisayar ayarlarını değiştir/Genel/Her şeyi kaldırın ve Windows'u yeniden yükleyin, yazan yerden yeniden yüklemeyi denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 7 Şubat 2013; 10:48:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Bende de sürekli onarma çıkıyor.başarısız oldu diyor birkaç seçenek sunuyo.devam(çık ve windows 8 de devam et), pc yi kapat,aygıt kullan ve sorun gider diye 4 seçenek.Burdan devam diyorum normalde masaüstüne gitmesi lazım ama yine başa dönüp onarmaya çalışıyo yine onaramıyo ne yapmam lazım?

Bilgisayar ayarlarını değiştir/Genel/Her şeyi kaldırın ve Windows'u yeniden yükleyin, yazan yerden yeniden yüklemeyi denedin mi?

Aynı sorun bende de var''Bilgisayar ayarlarını değiştir'' diye bir ibare bulamadım. Nerede?

Ayrıca, sorunu devam eden arkadaş bu problemi nasıl çözdün acaba? Yardımcı olabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Solarkk

quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Aynı sorun bende de var''Bilgisayar ayarlarını değiştir'' diye bir ibare bulamadım. Nerede?

Ayrıca, sorunu devam eden arkadaş bu problemi nasıl çözdün acaba? Yardımcı olabilir misin?

Alıntıları Göster
    Silinsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solarkk -- 9 Mart 2013; 10:09:00 >

• Windows 8'in ne suçu var onu anlamadım ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.