Şimdi Ara

Windows 8 İE10 İnternet Bankacılığı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim Bilgisayarım Windows7'yken internet bankacılığında her işlemi yapablıyordum. Ama bilgisayarımı Windows8 yaptım ve internet bankacılğını kllanamıyorum. şifre kullanıcı adı gerekli bilgileri giriyorum girişe tıklıyorum hiçbirşey olmuyor. yeni sayfa açılmıyor öyle kalıyor tıklıyorum tıklıyorum hala bir işlem olmuyor. Tarayıcıdan mı yoksa Windows 8den mi dolayı anlayamadım. Yardımlarınızı Bekliyorum

• uyumluluk modunu denedinizmi
  • nasıl deneyeceğim??
  • adres çubuğuna işlem yapmak istedğiniz bankanın sitesini açın adres çubuğunun en sağında kırık cama benzer bir simge göreceksiniz üzerini tıklayın
  • Normal bir sitedeyken o seçenek adres çubuğunda beliriyor ama bankanın sitesinde uyumluluk görünümü seçeneği çıkmıyor.
  • internet bankacılığına giriş sayfasında değil bankanın ilk sayfasında görülen simge
  • Teşekkür ederim sorunum düzeldi. Senin de yardıma ihtiyacın olursa seve seve...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    win 7 de internet kesilme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önemli değil....kolay gelsin
  • bende yeni laptop aldım. Windows 8 yüklü. benimde halk bankasına internetten ulaşamıyorum. yukarıda yazdığın kutucuğu da banka sayfasında bastım ama internet bankacılık sayfasında sadece şifreleri girebiliyorum. yeni sayfa açılmıyor işlemlerin olduğu sayfaya giremiyorum. Yardımcı olabilir misin?
  • chrome da hicbir sorun yok butun islemlerimi yapiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı bankalarda uyumluluk modu sorunu çözerken birçok bankada işe yaramıyor ve şifre girdikten sonra erişim duruyor. Şimdilik diğer tarayıcıları kullanmamız gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuertunc

Arkadaşlar Benim Bilgisayarım Windows7'yken internet bankacılığında her işlemi yapablıyordum. Ama bilgisayarımı Windows8 yaptım ve internet bankacılğını kllanamıyorum. şifre kullanıcı adı gerekli bilgileri giriyorum girişe tıklıyorum hiçbirşey olmuyor. yeni sayfa açılmıyor öyle kalıyor tıklıyorum tıklıyorum hala bir işlem olmuyor. Tarayıcıdan mı yoksa Windows 8den mi dolayı anlayamadım. Yardımlarınızı Bekliyorum

Arkadaşlar aynı sorun bende de oluştu Windows 10 ie 11 kullanıyorum Explorer.crome firefox hepsinde aynı hatayı veriyor mobilden aynı hatayı veriyor başka bilgisayarda bağlanabiliyorum acaba modem le ilgili olabilir mi? Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.