Şimdi Ara

windows 8 internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar w7 de internete girebiliyordum fakat bi ka çgün önce w8 yaptım ve internete giremiyorum sayfa görüntülenemiyor diyor. Tüm güncellemeleri yaptım ama faydasız. sorun ne olabilir ?

• yanlış ag bağlantı driveri kurmuşsundur...Win 8 uyumlu driver kurman gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 21 Ağustos 2013; 23:51:04 >
  • win8 orj mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

win8 orj mi ?

evet orjinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: noir06

Arkadaşlar w7 de internete girebiliyordum fakat bi ka çgün önce w8 yaptım ve internete giremiyorum sayfa görüntülenemiyor diyor. Tüm güncellemeleri yaptım ama faydasız. sorun ne olabilir ?

lan mı wireless mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

win8 orj mi ?

soruyu biraz yanlış sordun, bazı insanlar crack layınca sistemin orjinal olduğunu zannediyolar, denk geliyom öylesine orjinalmi diye sorunca he crackla orjinal yaptim diyo utanmadan, soruyu lisanslımı die sorman daha doğru anlaşılır bence

--

win8 genelde tüm driver tanır, genel olarak hepsi içinde geliyor ama ethernet yada wireless sıkıntı yapabiliyor, mesela ben win7 kurdugum zaman imkanı yok wireless driver tanımazdı zorla tanıştırırdım, win8 kurulum sırasında hepsini tanıdı direk internete bağlanıp etkinleştirmeyi yaptı. ama sonra bişe fark ettim wireless driver düzgün tanımamıştı net hızı 150kb geçmiyodu bilgisayarın kendi wireless driver kurdum net birden tavan yaptı 150kb geçmeyen net 1mb zorlar olduydu.
  • wifi ise driver kurulumunu yaptıgından eminmisin? metro arayuzundemi problem yoksa normal masaustunde de mi var aynı sorun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorun çözümü laptopsa fn diye tuş var onla fn+f2 olması lazım fn+bütün f leri dene çalışacaktır kablosuzsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

sorun çözümü laptopsa fn diye tuş var onla fn+f2 olması lazım fn+bütün f leri dene çalışacaktır kablosuzsa

Evet düzeldi sağolasın
  • quote:

quote:

sorun çözümü laptopsa fn diye tuş var onla fn+f2 olması lazım fn+bütün f leri dene çalışacaktır kablosuzsa

Evet düzeldi sağolasın

çünkü bende ilk başta öyle öğrendim yardımım dokunduysa ne mutlu bana ama ben her seferde yapıyordum o işi haberin olsun her açtığında pc yi yani

• quote:

quote:

quote:

Evet düzeldi sağolasın

çünkü bende ilk başta öyle öğrendim yardımım dokunduysa ne mutlu bana ama ben her seferde yapıyordum o işi haberin olsun her açtığında pc yi yani

evet bende her seferinde yapıyorum ama sorun değil kalıcı çözüm bulana (arayana) kadar bu yeter teşekkürler tekrar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.