Şimdi Ara

Windows 8 kurulum sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarıma Win8 kuracaktım, ''dosyalar kurulum için hazırlanıyor'' kısmında %98'de kaldı. Aynı dvd ile daha önce başka bir bilgisayara kurulum yapmıştım. Bunun nedeni internetin bağlı olmaması mı diye düşündüm. Çünkü kurduktan sonra arayüzün gelmesi için e-posta istiyor ve giriş yapıyor. Ethernet girişi bozulduğundan ve wifi sürücüsü kurulum yaparken silindiğinden internette olamıyorum haliyle kurulum yaparken. Ben de usbyi ethernet girişine çeviren bir kablo(çevirici) aldım. (S-Link SL u60)

Kısaca yöneltmek istediğim iki soru var:

Kurulumun %98'de kalmasının sebebi nedir?
    Eğer bu problem internetin olmayışından kaynaklanıyorsa aldığım bu kablo(çevirici) kurulum yaparken çalışıp internete bağlar mı bilgisayarımı?

Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marlaasingeer -- 5 Haziran 2013; 15:18:14 >

• İnternet ile alakası yok.2 seçenek var
    1.si çalışmayan donanımlardan birtanesi kurulumu engelliyor(bozuk ethernet kartı ses kartı tv kartı vs)
    2.Netten indirdiysen bazen "güncelleştirmeleri" entegre edip paylaşıyorlar.Daha tam olarak "usta"diyeceğimiz windows 8 için yapılmış modifiye olayı yok.Birde USB ile kurulum dene.Ayrıca Birinde iyi çalışan Windows 8 dvd diğer makinada tökezleyebilir elimde bir dvd var kafasına göre bazı makinalarda kuruluyor bazılarında kurulmuyor

Ayrıca:Şahsi görüşüm Windows 8 diğer Windows sürümlerine göre "Kurulumda" hata verme olasılıgı biraz daha yüksek.Yani hata eşiği daha düşük.Tam herşeyi kurarsın"Aygıtlar hazırlanıyor"kısmında dahi takılabilir.Birşekilde kurulumu gerçekleştirirsen en güzeli NORTON GHOST yada benzeri program ile imaj almak
    çeviri olayına gelirsek eğer Windows 8 tanırsa bağlar bence o çeviriciyi çıkar dene
    Ayrıca sistem özelliklerini yazarsan iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 5 Haziran 2013; 17:01:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

İnternet ile alakası yok.2 seçenek var
    1.si çalışmayan donanımlardan birtanesi kurulumu engelliyor(bozuk ethernet kartı ses kartı tv kartı vs)
    2.Netten indirdiysen bazen "güncelleştirmeleri" entegre edip paylaşıyorlar.Daha tam olarak "usta"diyeceğimiz windows 8 için yapılmış modifiye olayı yok.Birde USB ile kurulum dene.Ayrıca Birinde iyi çalışan Windows 8 dvd diğer makinada tökezleyebilir elimde bir dvd var kafasına göre bazı makinalarda kuruluyor bazılarında kurulmuyor

Ayrıca:Şahsi görüşüm Windows 8 diğer Windows sürümlerine göre "Kurulumda" hata verme olasılıgı biraz daha yüksek.Yani hata eşiği daha düşük.Tam herşeyi kurarsın"Aygıtlar hazırlanıyor"kısmında dahi takılabilir.Birşekilde kurulumu gerçekleştirirsen en güzeli NORTON GHOST yada benzeri program ile imaj almak
    çeviri olayına gelirsek eğer Windows 8 tanırsa bağlar bence o çeviriciyi çıkar dene
    Ayrıca sistem özelliklerini yazarsan iyi olur

Öncelikle ilgilendiniz için teşekkür ediyorum.

İnternet ile alakalı olmadığına emin misiniz ? İnternetten çıkıp kurmaya çalıştığımda 'serial' yazarken tanımıyor. İnternetten aradığını düşünüyorum o yüzden. Çünkü bir de internete bağlı bir bilgisayarda denedim. İleri tuşu aktif oluyor. Çeviri olayını atladım. Fark ettim ki; windows7 64 bit driverı bile yokmuş. 32 bit driverını yükledim ben de. (yükledi) Çalışıyor win7 de. Win8 de çalışacağını düşünmüyorum.

Asus K55VD kullanıyorum.

• Evet birkaç makinaya internetsiz kurdum.İnternet sadece Eposta adresini Windows 8 ile eşitlemek Modern UI arayüzü uygulamalarını(skydrive bulut v.s) için geçerlidir.Bence başka bir dvd ile deneyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.