Şimdi Ara

windows 8 kurulumu cdsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
11.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım bilmiyorum yükleyebildin mi. üzerinden neredeyse bir ay geçmiş son mesajın. win 8 yüklenmiyor ben denedim diyenler yanılıyor. benim işletim sistemi 8 çekirdekli 32 bitti ben de senin gibi yükleme yaptım. win 8 32 bit yüklendi haliylen. bugün win 7 64 bit yükledim. üstüne de win8 64 bit yaptım. ve şuan win 8 le yazıyorum. ben de herhangi bir DVD almadım. bu saatten sonra işine yarar mı bilmiyorum amahttp://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=262204 şu linke tıkla yüklemene başla key i gir devam ettirir zaten seni . hiç bir sorun çıkmaz. yüklenmiyor diyenler yapamamıştır. ama elimde artık bir kopyası bulunsun diyorsan. yüklemeden sonra sana bir seçenek sunuyor iso ile yükle var ama ondan önce başka bir şey geliyor. tam hatırlamıyorum şimdi. bütün veriyi indirdikten sonra hemen yüklemezsen görürsün. seçenekleri sunuyor. neyse kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgeoyunlari -- 6 Nisan 2013; 2:11:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: golgeoyunlari

arkadaşım bilmiyorum yükleyebildin mi. üzerinden neredeyse bir ay geçmiş son mesajın. win 8 yüklenmiyor ben denedim diyenler yanılıyor. benim işletim sistemi 8 çekirdekli 32 bitti ben de senin gibi yükleme yaptım. win 8 32 bit yüklendi haliylen. bugün win 7 64 bit yükledim. üstüne de win8 64 bit yaptım. ve şuan win 8 le yazıyorum. ben de herhangi bir DVD almadım. bu saatten sonra işine yarar mı bilmiyorum amahttp://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=262204 şu linke tıkla yüklemene başla key i gir devam ettirir zaten seni . hiç bir sorun çıkmaz. yüklenmiyor diyenler yapamamıştır. ama elimde artık bir kopyası bulunsun diyorsan. yüklemeden sonra sana bir seçenek sunuyor iso ile yükle var ama ondan önce başka bir şey geliyor. tam hatırlamıyorum şimdi. bütün veriyi indirdikten sonra hemen yüklemezsen görürsün. seçenekleri sunuyor. neyse kolay gelsin.

cok tesekkur ederim
    hala yuklemedim bulamadigim icin. aksam paylastigin linkten deneyecegim indirmeyi.
    eger beceremezsem yardim edersin artik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jakess

quote:

Orijinalden alıntı: golgeoyunlari

arkadaşım bilmiyorum yükleyebildin mi. üzerinden neredeyse bir ay geçmiş son mesajın. win 8 yüklenmiyor ben denedim diyenler yanılıyor. benim işletim sistemi 8 çekirdekli 32 bitti ben de senin gibi yükleme yaptım. win 8 32 bit yüklendi haliylen. bugün win 7 64 bit yükledim. üstüne de win8 64 bit yaptım. ve şuan win 8 le yazıyorum. ben de herhangi bir DVD almadım. bu saatten sonra işine yarar mı bilmiyorum amahttp://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=262204 şu linke tıkla yüklemene başla key i gir devam ettirir zaten seni . hiç bir sorun çıkmaz. yüklenmiyor diyenler yapamamıştır. ama elimde artık bir kopyası bulunsun diyorsan. yüklemeden sonra sana bir seçenek sunuyor iso ile yükle var ama ondan önce başka bir şey geliyor. tam hatırlamıyorum şimdi. bütün veriyi indirdikten sonra hemen yüklemezsen görürsün. seçenekleri sunuyor. neyse kolay gelsin.

cok tesekkur ederim
    hala yuklemedim bulamadigim icin. aksam paylastigin linkten deneyecegim indirmeyi.
    eger beceremezsem yardim edersin artik :)

rica ederim indirmesi biraz uzun sürüyor onun dışında herhangi bir sorun yaşamazsın.

• @Bay_KG rica etsem banda yardımcı olurmusnuz. öm atarak ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.