Şimdi Ara

Windows 8 lisans sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba windows 8 lisans sorunu yasiyorum şöyle ki lisansli win8 yüklü laptopuma internetten indirdigim win8 iso dan format attım (temiz kurulum yapmak adina. Bundan önce hep sifirlama yapiyordum) formattan once de lisans anahtarini bulup kaydettim tekrar girerim diye fakat isodan kurdugum win 8 e lisans anahtarini girdigimde kabul etmiyor hata veriyor oncekiyle ayni windows surumunu kurmama ragmen etkinlestiremedim sizce ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows 8 single language türkçe sürümünü kurmalısın o zaman lisansını kabul eder...
  • Tam da onu kurdum zaten ama kabul etmiyor. Acaba ben onceki win8 i win8.1 e yukseltmistim ondan olabilirmi diye dusunuyorum yani win 8 langue yerine 8.1 single lan. kursam duzelirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker808 -- 3 Mart 2016; 23:25:30 >
  • o zaman lisansın türkçe değildir, dil paketi ile türkçeye çevirilmiştir, ntebooklarda olabiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyebilirsin çalışma ihtimali var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

o zaman lisansın türkçe değildir, dil paketi ile türkçeye çevirilmiştir, ntebooklarda olabiliyor

Dil paketi filan kullanmadim orjinal türkçe sürüm kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Deneyebilirsin çalışma ihtimali var...

Bi deneyelim bakalim inșallah çalisir.bu da olmazsa beni baya ugrastiracaga benziyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker808 -- 4 Mart 2016; 9:04:27 >
  • Stalker808 kullanıcısına yanıt
    bu işlemi distribütör şirketler yapıyor, siz farkında olmuyorsunuz etkinleştirme sorunu buradan çıkıyor, türkçe kullanıyorsunuz ama lisans başka ülke lisansı olabiliyor, microsoftan yardım alabilirsiniz ama sizi biraz uğraştırır, fatura felan istiyorlar biraz zaman alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef 8.1 i de kurunca bise degismedi urun anahtarı geçersiz diyor ulan microsofta bak orjinal windows kullaniyon yine rezilsin illa korsan mi kullanak yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.