win 8 enterprise yi kurdum ancak mak keyi değiştiremiyorum cmd den yönetici olarak slmgr.vbs -ipk ile kodu yazıyorum ancak hata veriyor araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım nasıl yapabilirim bi yardım edin
Hata :0xC004E016 Microsoftçekirdek olmayan ana sürümü çalıştıran bir bilgisayarda hata metnini, görüntülemek için slui.exe0x2aoxc004e016 komutunu çalıştırın
ali-candan
kullanıcısına yanıt
Çekirdek olmayan ana sürümü dediği girdiğin anahtarın kullandığın sürüme ait olmaması demektir.Kısaca yanlış anahtar giriyorsun.
rebanubaR
kullanıcısına yanıt
haklıymışsınız yanlış kodu girmişim teşekkürler
ben doğru keyi girdiğimden eminim ancak hala aynı sorun devam ediyor.
yasal olmayan yollarla aktif etmeye uğraşmadıysan yani sistem dosyalarını değiştirecek bir işlem yapmadıysan daha önce şimdi ki girdiğin key yanlış keydir. Bunun başka yolu yok olmazsa yeniden format at öyle dene keyini.
quote:
Orijinalden alıntı: ali-candan
yasal olmayan yollarla aktif etmeye uğraşmadıysan yani sistem dosyalarını değiştirecek bir işlem yapmadıysan daha önce şimdi ki girdiğin key yanlış keydir. Bunun başka yolu yok olmazsa yeniden format at öyle dene keyini.
tamamdır yazılım koruma platformu hizmeti durmuş onu açtım aktive ettim keyimi şimdi rahatça kullanıyorum teşekkürler yine de yardımınız için.