Laptopu yaklaşık olarak 2 haftadır aldım Lenovo y510p
Aldığım günden 2 gün sonra arasıra görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatasıyla karşılaşıyorum ne zamanlar oluyor bu derseniz tek bir yerde o da video izlerken oluyor Bu şanslı olup izlemeye devam ede bildiğim kısım diğer kısımdaysa mavi ekran hatası alıp yeniden başlatılıyor pc Video Scheduler İnternal Error
Buarada windows 8 olduğnun altını çizeyim
Google.da araştırdım bakındım durdum ama pek bi sonuç bulamadım doğrusu yardımcı ola bilecek birii vardır umarım
Test için servise verin madem ki yeni yazılım yada donanım problemi varsa hallederler (videoların linklerinide unutmayın, sonra bizde sıkıntı yok diyebilirler).
Sorunun laptopdan mı kaynaklandığnı yoksa yeni indirdiğim birşeyden mi kaynaklandığımdan emin değilim yalnız ilk geldiği bir iki gün böle bir sorun yoktu
Videolar belirli video deil yani Arctic Monkeys dinlerken yada House of Cards izlerken donuyor diye bileceğim tarza birşey deil biraz önce bi dizi izledim arasıra mouse.u haraket ettirerek ve böle yapınca bi sorun olmadığnı farkettim
Belki kaldırmam gereken bi program vardır ancak emin değilim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme