Şimdi Ara

Windows 8'mi 8.1 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
23.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle windows 8 daha hızlı çalışıyor. 1 haftadır 8.1 e geçtim kullanıyorum ama bilgisayarın açılmasından çalışma stabilitesine kadar çok ciddi düşüş var. onun için hızlıdan yavaşa doğru sıralarsak windows 8 - windows 8.1 - windows xp - windows 7 - windows vista şeklinde yanılmayız heralde. Bu sıralama üst düzey performanslı bilgisayarlarda bişey ifade etmez ama orta düzey performanslı bilgisayarlarda kesinlikle geçerlidir.

Arkadaşın dediği çok doğru resmen çalışan sistemi bozmuşlar
  • Windows 8 iyidir.windows 8.1'e geçme.
  • 2009 yılından bu yana windows 7 ultimate sp 1 x64 kullanıyodum ve 5-6 senedir kafam rahattı.
    Ancak windows 8.1 e geçtikten sonra ise bilgisayara karşı bi durgunluk geldi çünkü 25 oyunumun 24 ü açılmıyordu açılanlar ise kasıyordu (zaten o bir oyunda minecrafttı).
    Sonra birde pcnin bazı riverleri çalışmıyordu (yüklenemiyordu)
    En sevdiğim oyunlardan birisi olan gta 4 açılmıyordu (sebebi korsan olmasıymış,hal buki windows 7 açıyodu)
    vs . vs. vs.
    O zamanlar benim temsili halim herhalde böyle imiştir :D
     Windows 8'mi 8.1 mi ?

Ve birgün kafama tak etti ve win 7 ye çevircem diye kendime söz verdim .
    Ancak bu kadar suçu win 8.1 e atmakta bayağı bir hata yapmışım (çünkü bütün suç bende imiş)
    Neden diyosanız,oyunların açılmamasının sebebi gpular güncel değilmiş .
    Kasmalar da böylece düzeldi .
    Çalışmayan driverleri laptopun markasının sitesine girdim ve oradan driveri bulup yükledim sonrada slimdrivers ile güncelledim.
    GTA 4 hala çalışmıyor :D (zaten ona bişey demiyorum)
    vs.vs. dediğim sorunlarında hepsini çözdüm.

Kısacası demek istediğim şu bilgisayarınızda windows 8.1 kurulu iken ufak bi sorun çıksa bile hemen suçu win 8.1 e atmayın biraz netten araştırın ve büyük bir ihtimal sorunun çözümünü bulucaksınızdır .
    Tabi yanlış anlamayın bunu herkez için söylemiyorum.
    Sadece,aynı benim önceden yaptığm gibi bütün suçu windows 8.1 e atanlar için söylüyorum.
    NOT:Daha önce hiç windows 8 kullanmadım nasıl bi işletim sistemidir bana bi fikir verirmisiniz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycnck -- 21 Şubat 2015; 0:39:34 >

• Mağazadan güncelleyeceksen sakın yapma ama sıfırdan kuracaksan Windows 8.1 daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Mağazadan güncelleyeceksen sakın yapma ama sıfırdan kuracaksan Windows 8.1 daha iyi

sıfırdan kurmak nasıl oluyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Mağazadan güncelleyeceksen sakın yapma ama sıfırdan kuracaksan Windows 8.1 daha iyi

sıfırdan kurmak nasıl oluyor ??

Windows 8.1 isosuyla sifirdan format atmak ama windows 8 de kalsan daha iyi olur recovery gitmesi icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.