Şimdi Ara

WİNDOWS 8 ONARIMLAR DENENİYOR SORUNU.. LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLGİSAYARIM FULL YENİ ALDIM ZATEN.AMA BİLGİSAYARI AÇ DÜĞMESİNE TIKLADIKTAN SONRA ÖNCE MAVİ BİREKRAN SONRA OTOMATIK ONARMA İŞLEMİ BAŞLATILIYORSONRADA ONARIMLAR DENENİYOR. DİYOR.WİNDOWS ORJİNAL AMA CD YOK VERDİKLERİ PAKETTE VATAN COMPUTERDAN ALDIM.YARDIMINIZI BEKLİYORUM ÇOKTEŞKKK

• life4fight L kullanıcısına yanıt
    Yazılarını küçük harfle yazman gerekir.Büyük harf bağırarak konuşma demektir.
  • Yahu ozur dilerim o manada demedim tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilgisayarın markası nedir bilmiyorum.Ama sürümünün ne olduğunu biliyorum.Tavsiyem o bilgisayarı düzgün kullanabilmen için format atmandır.Gereksiz ve sorun çıkarabilecek bir sürü problemli program vardır.Format için cd yi nereden bulurum diyorsan daha önce bir üye için benim yapmış olduğum iso yu istersen verebilirim.Yapman gereken isoyu dvd veya usb yazdırmak ve format atarken internete kablo ile bağlanmak.Win8 gerekli sürücüleri bulacak ve biosta gömülü olan anahtar ile direkt olarak lisanslayacaktır.
  • isoyu senden nasil alablrim. flasha yazdirmak derken direk icine mi atcam

Sen format atmayı bilmiyorsan hiç benim dediğim işlere bulaşma.Yada bilen birine yaptır.Ama iso yu istiyorsan verebilirim.
  • tamam isoyu nasil alayim senden

Pm ine bakarsın.
  • cok teskkyrler

• farklı önerisi olan var mı arkadaşlarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.