Arkadaşlar aylardır ram problemi ve aşırı kasmalar yaşıyorum pc de daha torrent ve winrar harici yüklü hiç bişey yok Cihazım Samsung Ultrabook Series 5 Windos 8.0 bu arada zamanında 8.1 e de geçtim ondada aynısı oluyodu Özellikler 3. Nesil i7 işlemci 8 çekirdek 8gb ram 2gb nvdia ekran kartı Bilgisayarda sadece internete girip surf bile yapamıyorum aşırı kasıyor 2 kez vatan pc nin teknik servisine gönderdim kasıyor çok ram yiyor diye 2 sinde de pc niz performans bilgisayari olmasından dolayı bu doğal diye geri geliyor Windows 7 ye geçemiyorum bios izin vermiyor Çarisini bilen varsa lütfen cevaplarsa sevinirim artik çildiricam
Cleanmem 2.5.0 programını kullan. Bedavadır.
blackeyebrovv2B
kullanıcısına yanıt
Windows 7 ye geçemiyorum bios izin vermiyor derken ? Biostan secureboot (güvenli önyükleme) yi kapat. İnternetten bulabilirsin. Windows 7 format cd sini tak. Tüm birimleri sil tek bir tane ayrılmamış kalsın. Ondan sonra tekrar c ve d diye böl ve kuruluma geç. Ancak Windows 7 ye dönersen Windows 8 i internetten bulamayabilirsin.Benim de 4 gb ramim var 100-50 mb boş kalıyor geri kalanın yarısı askıda yarısı da kullanılmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme