Şimdi Ara

Windows 8 Rasgele Ekran Kararması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma windows 8 deneme sürümünü indirdim, kurdum olağan üstü derece sevdim. Fakat anlayamadığım bir sorun yaşıyorum. Sorunum şöyle: Bilgisayarı açıyorum kafası estiği zaman monitör kararıyor kararacağı zaman puf diye ses geliyor kasadan mı monitörden mi anlayamıyorum. puf sesi geldikten sonra monitör kararıyor ama elektirik var ışık sönüp yanıyor. ekranda analog-digital diye yazı çıkıyor. üstelik o anda klavyemin numlock ışığı yanıkken sönüyor tekrar yanıyor. kasa çalışmaya devam ediyor fanlarda sorun yok. yaptığım şeyler: tüm kabloları çıkarıp iyice yerleştirdim sonra ekran kartını çıkarıp taktım ramlerin slotlarını değiştirdim olmadı. monitörü laptopda denedim sorun monitörde değil. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

• ben fazla anlamam ama ekrandan puf diye bi ses gelmesi hayra alamet değil gibi ısınma sorunu olabilir sn monitörü olmazsa ekran kartını iyice bi incele ısı varmı
  • Arkadaşlar çok önemli birşey daha ekliyorum. Bilgisayar akşamları sorunsuz çalışıyor, tesadüfi bir olay değil 4 gündür akşamları hiç karartı olmadı ancak sabahları bilgisayara ilk açacağım zaman daha oturum açma yerine gelmeden ekran kararıyor.
  • Arkadaşlar didikledim ettim neticeye vardım. Sorunu çözdüm. Şöyle ki: Anakartın şase yuvasına elektronik tornavidayı dayadım. Hiç bir sorun kalmadı
  • Hocam ne demek sase yuvasi anlamadık.bendede aynı sorun var.fakat benimkini gündüzüne gecesini bilmiyorum.bilgisayarı kullanırken internette geziniyodum bi karardı ekran bismillah dedim noluyoz sonra 10 sn sonra geldi 5 dk sürdü durmadı bi daha gitti geldi filan. Aşağıda ekran kartı driver çalışmayı durdurdu sonra bi daha başlattı gibi bi şey çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.