arkadaşlar toshiba laptopumda win8 x64 pro yüklü bilgisayar mikrofon tanımıyor sitesinden windows 7 64 bit driver mı indireyim 32 bit mi indireyim windows 8 için driver yokta ve nasıl çalıştırayım ses driver ı indireceğim realtek...
eskiden realtek HDA yükleyenler yine aynı driverin x64 ünü denesinler win 7 de çalışanı. Zira başka konularda dile getirdim bu sorunları da bazı arkadaşlar çamur attı yok denememişim yok boş konuşuyormuşum
quote:
Orijinalden alıntı: Jaimine_RAJA
eskiden realtek HDA yükleyenler yine aynı driverin x64 ünü denesinler win 7 de çalışanı. Zira başka konularda dile getirdim bu sorunları da bazı arkadaşlar çamur attı yok denememişim yok boş konuşuyormuşum
teşekkürler sorun 64 bit yükleyince çözülmüştür...
MIKROP DOGAN
kullanıcısına yanıt
güzel kardesim bi linkini atsan bendede bi sorun aldı basını gidiyor arkadaslar ses işaretinin üstünde kırmızı x işareti var artık sizden yardım bekliyorum olmazsa servise vereceğim lütfen link veya bilen yöntemini bana burdan ulaştırsın şimdiden teşekürler.
beyler yardımcı olun lütfeeenn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme