Şimdi Ara

Windows 8 Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • System 32ye bir dosya atmak için unlocker kurdum ardından unlock all'a bastım bundan sonra pc kafayı yedi. Açtığımda siyah ekran var. Görev yöneticisi çalıştırabiliyorum sadece. Ne yapmalıyım ne olur yardım edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistemin beynini kurcalarsanız sonuç böyle olur tabi. Görev yöneticisinden yeni görev çalıştır deyip cmd.exe yazın yönetici olarak çalıştırın. SFC/SCANNOW yazın. Tamamlanmasını bekleyin. Sonra ekran görüntüsünü paylaşır mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amaç123 -- 30 Kasım 2016; 20:26:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amaç123

Sistemin beynini kurcalarsanız sonuç böyle olur tabi. Görev yöneticisinden yeni görev çalıştır deyip cmd.exe yazın yönetici olarak çalıştırın. SFC/SCANNOW yazın. Tamamlanmasını bekleyin. Sonra ekran görüntüsünü paylaşır mısınız ?

Administrator olmalısın bunu yapmak için diyor galiba. Orijinal msj şu:

You must be an administrator running a console session in order to use the sfc utility.

(Tamam yönetici çalıştırdım şuan tarama yapıyor ekran görüntüsünü paylaşacağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 05mete05 -- 30 Kasım 2016; 21:9:9 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyur hocam karşıma bu çıktı. Bilgisayarı yeniden başlattığımda güncelleme gibi şeyler yaptı ama yine sonuç aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 05mete05 -- 1 Aralık 2016; 8:04:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 05mete05

Buyur hocam karşıma bu çıktı. Bilgisayarı yeniden başlattığımda güncelleme gibi şeyler yaptı ama yine sonuç aynı.

CMD'ye rstrui yazıp "Enter" basın sistem geri yükleme yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amaç123 -- 1 Aralık 2016; 8:21:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amaç123

quote:

Orijinalden alıntı: 05mete05

Buyur hocam karşıma bu çıktı. Bilgisayarı yeniden başlattığımda güncelleme gibi şeyler yaptı ama yine sonuç aynı.

CMD'ye rstrui yazıp "Enter" basın sistem geri yükleme yapın.

Deneyip sonucu bildireceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cmd.exe'yi yönetici olarak çalıştır.

chkdsk /c /r /f yaz. Çıkan yazının sonunda yes no varsa y yaz, evet hayır varsa e yaz enterla.

ve sistemi yeniden başlat. Sistem dosyalarını onarıma geçecek. Baştan uyarayım uzun sürüyor genelde. Bende 2-3 saat felan sürüyor. Sakın yarıda kesme. Elbet son buluyor.(%30da 1 saat kalıp birden %100e atlaması gibi şeyler de oluyor)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.