Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.980
Cevap
72
Favori
187.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bu promosyon kodu 1 kerelik mi sadece?
    mesela ben win8i kurdum ama daha sonradan format atmam gerekti.o zaman yeni promosyon kodu mu almam gerekiyor?
  • Teşekkürler çok faydalı konu olmuş. Aynı işlemleri uygulayarak ben de promosyon kodunu aldım. Ama ufak bir sorunum var. Windows 8 yükseltme yardımcısını açtım, anlatıldığı gibi adımları takip ettim. Resim-9'daki ekranda 'Alışverişi Bitir' dedikten sonra 'Birkaç Şey Hazırlanıyor' diyor. O ekranda kaldı yükleme. 45 dk.dır o ekranı bekliyorum. Normal mi bu kadar uzun sürmesi yoksa kapatıp işlemi baştan mı alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

hocam bu promosyon kodu 1 kerelik mi sadece?
    mesela ben win8i kurdum ama daha sonradan format atmam gerekti.o zaman yeni promosyon kodu mu almam gerekiyor?

hayır tekrar promosyon kodu almanıza gerek yoktur..alacağınız ürün anahtarıyla sayısız format atabilirsiniz..
  • satın aldık fakat şimdi indirmek istemesek sonra indirsek olur mu.windows 8 retail dvd si vardı.ona key girsek olur mu direk aldığımız keyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 28 Ekim 2012; 19:01:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

satın aldık fakat şimdi indirmek istemesek sonra indirsek olur mu.windows 8 retail dvd si vardı.ona key girsek olur mu direk aldığımız keyi

istediğin zaman indirip kullanabilirsin önemli olan keyi satın almış olman..İndirdiğin Windows 8'i baştan kurulum yapmalısın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah871

quote:

Orijinalden alıntı: Emir

satın aldık fakat şimdi indirmek istemesek sonra indirsek olur mu.windows 8 retail dvd si vardı.ona key girsek olur mu direk aldığımız keyi

istediğin zaman indirip kullanabilirsin önemli olan keyi satın almış olman..İndirdiğin Windows 8'i baştan kurulum yapmalısın..

peki tekrar nasıl indirebiliriz iso dosyasını.ben şu an windows 8 retail dvd sinden kurulum yapıyorum.verilen keyi girdim kabul etti.sonra o iso dosyasını nasıl indirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 28 Ekim 2012; 19:14:22 >
  • 29 liralık kampanya ile satın aldım kurdum, kullanıyorum fakat .iso dosyasını indirme seçeneği vermiyor buna çözüm bulabilirmiyiz
  • quote:

Windows'u neden etkinleştiremiyorum?
    Windows'un etkinleştirilemediğini söyleyen bir ileti aldıysanız, aşağıdaki nedenlerle çalışmamış olabilir ve sorunu düzeltmek için aşağıdaki çözümler denenebilir.

Windows 8 sürümüne yükselttiniz, ancak önceki bir Windows sürümü yüklü değildi (hata 0xC004F061)

Windows 8 etkinleştirmesi sırasında 0xC004F061 hatasını alırsanız, Windows 8 yükseltme sürümüne ait bir ürün anahtarı kullanıyorsunuzdur ve Windows 8 yüklendiğinde önceki Windows sürümü bilgisayarınızda yüklü değildir. Windows 8 yükseltme sürümünü yüklemek için bilgisayarınızda Windows 7, Windows Vista veya Windows XP yüklü olmalıdır.

Windows 8 yükseltme sürümü yüklenmeden önce sürücüyü biçimlendirdiyseniz, Windows 8 etkinleştirmesi için yükseltme ürün anahtarınızı kullanamazsınız. Windows 8 etkinleştirmesi için önceki Windows sürümünüzü yüklemeniz ve ardından Windows 8'yi yeniden yüklemeniz gerekir. Etkinleştirme işlemi hakkında yardım için destek ile iletişim kurun.

Sitelerinde böyle bir ifade var fakat ben ve forumdaki bir çok kişi, temiz kurulum yaparak kurduk makineye işletim sistemini yalnış bilgilendirme mi yapıyor Microsoft

• Yahu ben hala Yükseltme Asistanı'nda 'Birkaç Şey Hazırlanıyor' ekranını bekliyorum Saat 17:30'dan beri aynı ekran durup duruyor. Kullandığım Windows 7 de orijinal ama neden böyle oldu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: webumut

29 liralık kampanya ile satın aldım kurdum, kullanıyorum fakat .iso dosyasını indirme seçeneği vermiyor buna çözüm bulabilirmiyiz

bu seçeneği vermeme gibi bir ihtimal yok..elinizdeki lisans anahtarını linkte verdiğim uygulamaya girerek Windows 8'i tekrar indirebilir ve .iso dosyası oluşturabilirsiniz.

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=262204
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Sitelerinde böyle bir ifade var fakat ben ve forumdaki bir çok kişi, temiz kurulum yaparak kurduk makineye işletim sistemini yalnış bilgilendirme mi yapıyor Microsoft

Şahsen bende bu anlattığım bilgilerde 29TL'ye satın aldım ve temiz kurulum yaptım, yükseltme yapmadım..Key girerkende bir problemle karşılaşmadım..
  • Elimde orijinal 32bit w7 starter olan bir netbook var (1024*600 çözünürlükte w8 zaten uymuyo)

bunu freedos gelen bir notebooka 64bit w8li yapmak çiçin kullanabilirmiyim?

eğer kullanabilirsem netbookumdaki 32bit w7 starteri kullanmaya devam edebilirmiyim?

hiç netbooku karıştırmadan, freedoslu notebooka w7 ultimate 64 bit yükleyip yine 30 liraya w8 pro 64bite yasal olarak sahip olabilirmiyim?

***yani açıkcası elimde freedos notebook var netbookumdaki orjinal yazılımı 2 pcden birden kullanıp sahte yazılım kullanmamayı istiyorum olur mu acaba?

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfitter -- 28 Ekim 2012; 20:48:47 >
  • önceden indirdiğim rtm sürüme key girdim oldu.indirmeme gerek kalmadı
  • Konu sayesinde kurduk teşekkürler..iso yu d sürücüsüne attım sonra yazdırdım 1.boot dvd sürücüsünü görüyor fakat acılışta okumuyor ..farklı bir dvd denedim onu okudu..sanırım dvd de sorun var ..Simdi ben D sürücüsündeki iso yu usb ye kopyalasam biostan bootu usb yi göstersem kurar mı?
  • Anlatım için teşekkürler. Birşey sormak istiyorum, dün akşam satın aldım ve iso dosyası olarak masaüstüne kayıtladım sonra format atacam. Bu üstte 7. resimde saklamak istediklerinizi seçin kısmında en üst seçeneği seçerek iso dosyası oluşturdum, acaba bu iso ile temiz format atabilir miyim ? Yani 7.resimde seçtiğim seçenek oluşturulan iso dosyasının içeriğini vs. etkiler mi?

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım
  • Arkadaşlar
    Şimdi bende windows 8 Etkinleştirme Şubat ayına kadar olan versiyonu var.Yeni kod satın alıp windows yüklemeden etkinleştirme kısmına keyi girsem olur mu?
  • benim anlamadığım hem iso dosyasını bilgisayara kaydedip,hem direk usb ye yazdırabilir miyiz.iso yedekte dursun istediğimde dvd ye yazayım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amon35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amon35

Satın almadan önce ccleaner ile geçmişi silmedim bir sorun olur mu? (+ yükleme yaparken şimdi yükle dedim isoyu kaydetmedim, tekrardan isoyu nasıl edinebilirim?)

Teşekkürler...

Hayır bir sorun olmaz..Aşağıda verdiğim linteki uygulamayı indirin size verilen ürün anahtarını programa girerek tekrar indirme işlemini yapabilirsiniz..

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=262204

keyi girdikten sonra direk windows8 indiriliyor dedi... (iso olarak indiriyor değil mi?)

seçenek vb... çıkmadı..

ilginiz için teşekkürler...

Hayır şu anda .iso olarak indirilmiyor..

Windows 8 dosyaları öncelikle C:\ESD\Windows konumuna indirliyor..indirme işlemi tamamlandığında size ne yapmak istediğinizi soran bir sayfa açılacak..ISO seçeneğini işaretleyerek .iso dosyasını bilgisayarınızda istediğiniz bir konuma oluşturabilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma C:\ESD\Windows klasörü gizlidir bunu görebilmek için klasör seçeneklerinden "gizli dosya ve klasörleri" göstermeniz gerekir..

Sorunsuz bir şekilde iso indi ve yazıldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 29 Ekim 2012; 3:10:17 >

• bendki iso dosyası winrar simgesi şeklinde..bunu daemon tools ile açıp dvd ye yazdırdım..fakat boot etmedi acaba yanlış mı yaptım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Anlatım için teşekkürler. Birşey sormak istiyorum, dün akşam satın aldım ve iso dosyası olarak masaüstüne kayıtladım sonra format atacam. Bu üstte 7. resimde saklamak istediklerinizi seçin kısmında en üst seçeneği seçerek iso dosyası oluşturdum, acaba bu iso ile temiz format atabilir miyim ? Yani 7.resimde seçtiğim seçenek oluşturulan iso dosyasının içeriğini vs. etkiler mi?

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım

Bu seçeneğin oluşturacağınız .iso dosyası üzerinde bir etkisi yoktur, bu .iso dosyası ile temiz format atabilirsiniz..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.