Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.980
Cevap
72
Favori
187.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yüklemeye geçinde "ortam hazırlayarak yükle" çıkmıyor

Sadece "şimdi yükle" ve "daha sonra masaüstünden yükle" çıkıyor neden ki acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

ilaçlı start 8 programı aranıyor orjinal windows aldık ama hala para vermeye üşeniyorum yazılımlara imdat

Programa gerek yok registryden yapabilirsiniz şurada anlatmış yöntem-1.

http://www.egemen.org/?p=517
  • ARKADAŞLAR BEN LAPTOPDAN YAPAMADIMDA BAŞKA PCDEN İNDİRİP TE NASIL YAPICAM LAPTOPA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

ilaçlı start 8 programı aranıyor orjinal windows aldık ama hala para vermeye üşeniyorum yazılımlara imdat

Programa gerek yok registryden yapabilirsiniz şurada anlatmış yöntem-1.

http://www.egemen.org/?p=517

Keyi alırken PC markası olarak Diğeri seçmediysen olabilir belki.Bende Hp seçmiştim bana da aynı şey oldu.Bir de orjinal ürünlü laptoptan indirme yaptıysan olabilir diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar ben de 29 TLye Windows 8 Pro Sahibi oldum.ve iso dosyasını dvdye yazdım.
    Sormak istediğim bir şey var.

Ben temiz kurulum yapmak istiyorum.Nasıl yapacağım ?
    Win 7 yükler gibi mi ? Ve C sürücüsünü(win 7nin kurulu olduğu sürücü) format ekranında biçimlendirmeli miyim ?
    Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada ben 2 tane promosyon kodu aldım :) İkisiyle de aynı bilgileri girdim.Ama 2.sine girerken win7 ürün anahtarımı sordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeuMaliye

Arkadaşlar ben de 29 TLye Windows 8 Pro Sahibi oldum.ve iso dosyasını dvdye yazdım.

Win 7 yükler gibi mi ? Ve C sürücüsünü(win 7nin kurulu olduğu sürücü) format ekranında biçimlendirmeli miyim ?

Bu arada ben 2 tane promosyon kodu aldım :) İkisiyle de aynı bilgileri girdim.Ama 2.sine girerken win7 ürün anahtarımı sordu.

Evet bu DVD ile temiz kurulum yapabilirsin.

Windows 7 yükler gibi C:/ sürücüsünü kurulum ekranın biçimlendirmelisin, diğer sürücülere dokunma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah871

quote:

Arkadaşlar ben de 29 TLye Windows 8 Pro Sahibi oldum.ve iso dosyasını dvdye yazdım.

Windows 7 yükler gibi C:/ sürücüsünü kurulum ekranın biçimlendirmelisin, diğer sürücülere dokunma..

Emrah kardeşim ben de senin talimatları izleyerek satın aldım ve indirdim.
    Geriye kalan tek şey yükelemek artık :) Allah senden razı olsun.

Yalnız bir sorum daha var.WİN8 Kurarken net bağlantısı şart mı ? Ben yurt interneti kullanıyorum.Öğrenci bilgileriyle giriş yapmam şart.format sırasında böyle bir durum söz konusu olmayacağından bir zararı olur mu acaba ?

• quote:

quote:

quote:

Emrah kardeşim ben de senin talimatları izleyerek satın aldım ve indirdim.
    Geriye kalan tek şey yükelemek artık :) Allah senden razı olsun.

Yalnız bir sorum daha var.WİN8 Kurarken net bağlantısı şart mı ? Ben yurt interneti kullanıyorum.Öğrenci bilgileriyle giriş yapmam şart.format sırasında böyle bir durum söz konusu olmayacağından bir zararı olur mu acaba ?

Windows 8'i internet üzerinden etkinleştireceğiniz için bağlantınızın olması gerekiyor..

• Arkadaşlar sayenizde Win 8 i kurdum herşey güzel ancak ekran kartının driverini yükleyemiyorum.
    AMD sitesinden programını fln indirdim. Driver kurmak için AMD Catalyst Mobility nin kurulmasını söylüyor ancak onu kurarken "Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım bulunduğundan AMD Catalyst Mobility yüklenemiyor" diyor.
    Bu konuda birçok problem yaşanmış ancak çözüm bulamadım sabahtan beri.
    Ekran kartı: ATI MOBILTY RADEON HD 5650.
    Program filesta felanda kurulu gözükmüyor. Aygıt yöneticisinde baktığımda üzerinde ünlem işareti var...
    Acil yardım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

Arkadaşlar sayenizde Win 8 i kurdum herşey güzel ancak ekran kartının driverini yükleyemiyorum.
    AMD sitesinden programını fln indirdim. Driver kurmak için AMD Catalyst Mobility nin kurulmasını söylüyor ancak onu kurarken "Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım bulunduğundan AMD Catalyst Mobility yüklenemiyor" diyor.
    Program filesta felanda kurulu gözükmüyor. Aygıt yöneticisinde baktığımda üzerinde ünlem işareti var...
    Acil yardım lütfen...

sürücüyü indirdiğiniz linki yazar mısınız..
  • ilk sayfadaki adimlari uygulayarak cd keyi aldim indirdim vs vs cd ye kurdum. cd ile baslatip win7 nin bulundugu ssd ye bi guzel formati basip tertemiz win 8 yukledim, yuklendiginde kendiliginde etkinlestirilmisti. hangi versiyonu yukleyecegine dair hic birsey belirtmemesine ragmen tam istedigim gibi 64 biti yuklemis. bu sorunun cevabini arayanlar vardi bende aradim sayfalarda ama ilk yukleyen arkadas haricinde pek bir cevap gelmedi, risk alip yukledim ama hic bir sorun olmadi. yani kisacasi 29 tl ye alip indirdigimiz ve cd ye kurdugumuz win8 imizi illaki upgrade etmeye gerek yok, sifirdan diske format cekip yukleyebiliyoruz. bende herhangi bir sorun olmadi ama sizde olursa mesuliyet kabul etmiyorum :) ama referans olarak aklinizda bulunsun
  • quote:

quote:

Arkadaşlar sayenizde Win 8 i kurdum herşey güzel ancak ekran kartının driverini yükleyemiyorum.
    Acil yardım lütfen...

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx
    Burası. 64 bit win 8. HD 5650...

• windows vista ile aldım keyi. önce win7 kurmam gereklimi yoksa direkt kurulum denemelimiyim ?
  • biri dvd kopyası yollayamaz mı acaba bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardonius

windows vista ile aldım keyi. önce win7 kurmam gereklimi yoksa direkt kurulum denemelimiyim ?

Win 7 kurmanıza gerek yok..
  • Arkadaşlar system backup nasıl oluyo win 8 de? Dosya geçmişi diye bişey var ama sanırım sadece kişisel belgeleri yedekliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Acil yardım lütfen...

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx
    Burası. 64 bit win 8. HD 5650...

Ekran kartı sürücüsünü kullandığınız ürünün web sitesinden yükleyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: purepain

Arkadaşlar system backup nasıl oluyo win 8 de? Dosya geçmişi diye bişey var ama sanırım sadece kişisel belgeleri yedekliyor

Kendimden alıntı yapıyorum :)

Denetim masası>tüm denetim masası öğeleri>kurtarma buradan yapılıyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bir kaç haftaya kadar SSD alacağım.Promosyon kodunu aldım.Ama win8 i henüz satın almadım.Bir kaç güne kadar win8 i alıp DVD ye yazacağım.Elimin altında bulunsun.şimdi benim sorum şu: SSD yi aldığımda direk win8 i kurabilir miyim?yoksa önce win7 kurup sonradan mı win8 i kurmam lazım?
  • Arkadaşlar sanırım açık kapatılmış artık korsan win7 ile satın alamıyorsunuz key soruyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.