Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.980
Cevap
72
Favori
187.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blue_batuhan

quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

indirdiğim iso. dosyası 32 bitmi 64 bitmi nerden nalrım bilgisi olan var mı arkadaşlar?

şu an kaç bit kullanıyorsan ondan indiriyormuş.

satın alma işlemini 32bit pcden yaptım buyuk hata oldu ama geç farkettim. indirme işlemini 64bit pcden yaptım belki durumu kurtarırız diye ama dosyayı inceledem bulamadım bununla ilgili bir bilgi. :(
  • arkadaslar boot sekmesinden usp den yuklemek icin hangi secenegi tıklamam lazım.hangisini sectiysem usp flas bellegi gormedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gugukkuşu

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

quote:

Windows 7 lisansını yakmadan 8 vermez. Yükseltme yapınca haliyle 7 de yanıyor. İyi tufaya geldik. Er ya da geç herkesin başına gelecek.

yükseltirsek bir daha 7 keyimizi kullanamayacak mıyız beğenmedik tekrar 7 kurmak istesek

Sözleşmeyi tam okumadım ama mutlaka ufak puntolarla bunu kapsayan bir madde vardır. 7 yü 8 e yükseltince önceki lisans gümler. Şimdi promasyon kodunu iptal edip 75 tl ye nasıl alacağız. Bari temiz kurulum yapıp 7 yide öbür pc yükleyim. Boşu boşuna yanmasın.

Ahada buraya yazıyom; tarihi sallayanları da satışlar durulunca tespit edip, farkı ödeyin diyecekler. Ben uyarımı yapıyım. Yine de keyf sizin. Paşa gönlünüz bilir.

Tarih sallasam ne yazar 18 ekim yazdım o tarihi geçmiş oluyor sonuçta hiç bir şey yapamaz windows adam gibi eleman tutsaymış o zaman..

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben laptopu geçen sene almıştım. Yani 29 tl kampanyasından yararlanamıyorum... Şu sorduğu tarihi yeni almış gibi yazsak sorun olur mu acaba

Abi sen bi denesen olursada pc nin özelliklerini markasını falan bana öm atsan bende faydalansam

Niye ben ölüyom
    Boşuna para vermeyelim işte . Deneyen biri olursa haber etsin burdan bize..

hayır abi benim pc eski olduğu için senin pc modelini yeni almış gibi tanıtıcam öyle yiyormuş :D

Modeli mi soruyon ..packard bell tm85.. oluyosa yaz

ABİ DİREK YAZ O MODELİ TARİHİ FALAN HEPSİNİ SALLA KABUL OLUYO BEN TELİ FALAN SALLADIM GİRDİM PROMOSYON KODU GELDİ KREDİ KARTI BULUNCA ALACAĞIM SAĞOL BU ARADA

İyi, işine yaradığına sevindim

• quote:

Windows 7 lisansını yakmadan 8 vermez. Yükseltme yapınca haliyle 7 de yanıyor. İyi tufaya geldik. Er ya da geç herkesin başına gelecek.

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım

Herkesin başına gelecek sadece yükseltme yapılıyor bu anahtarlarla bazı arkadaşlar fazla bilgi sahibi olmadan konuşuyor bu kaçıncı kişi oldu aynı sorunu olan...

• korsan pc üstüne deneyen oldu mu herhangi bir sorunla felan karşılaştılar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqex

quote:

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım

Herkesin başına gelecek sadece yükseltme yapılıyor bu anahtarlarla bazı arkadaşlar fazla bilgi sahibi olmadan konuşuyor bu kaçıncı kişi oldu aynı sorunu olan...

O zaman dvd ye yakmayı niye seçeneklere koymuşlar ki.Sadece yükseltme diye seçenek sunardı bi kere.

• quote:

quote:

quote:

O zaman dvd ye yakmayı niye seçeneklere koymuşlar ki.Sadece yükseltme diye seçenek sunardı bi kere.

DVD ye yaksan kaç yazar. Zorrentte indiribilirsin. Mesele lisans. Windows 8 kurulmadan önce format atılmış hardiski bir şekilde tespit ediyor. Ben asus laptop kullanıyorum. Yakalanmayanların belki hardiskleri farklıdır ve format atılmamış gibi görüyor olabilir. Sonuçta ben de tarihi salladım. Adamlar keriz silkeliyolar. 29 u verdik, tek adımı attık 75 e tamalarlar nasılsa diyorlar.

• Yaklaşık 35 dk'da indi. Sonrada kontrol ediliyor, dosyalar hazırlanıyor gibi işlemler yaptı, en son ne yapmak istersiniz diye sordu bende usb flash seçtim. Ama henüz yüklemedim. Yarın yükleyecem.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

DVD ye yaksan kaç yazar. Zorrentte indiribilirsin. Mesele lisans. Windows 8 kurulmadan önce format atılmış hardiski bir şekilde tespit ediyor. Ben asus laptop kullanıyorum. Yakalanmayanların belki hardiskleri farklıdır ve format atılmamış gibi görüyor olabilir. Sonuçta ben de tarihi salladım. Adamlar keriz silkeliyolar. 29 u verdik, tek adımı attık 75 e tamalarlar nasılsa diyorlar.

yeni bir lisans al anlamaz belki :D

• Promosyondan alanlar zaten yeni lisansı tadacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

@emrah871
    29 liralık lisans ile kurulu win7 yi yükseltmeden dual boot kurabilir miyiz acaba ? sorun olur mu ?

kurabilirsiniz ben de öyle kullanıyorum..
  • Hayır öyle demek istemedim sallamasyon tekrardan bi key al direk etkinleştirmeye gir yükseltme sanar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

Almayı düşündüm ama windows 7 ultimate 64 bit benim için yeterli bir işletim sistemi.

quote:

1 promosyon kodunu yalnızca 1 lisans satın almak için kullanabilirsiniz ve aldığınız lisans yalnızca 1 bilgisayar için geçerli olur..Farklı bilgisayar için ayrı promosyon koduyla tekrar lisans satın almanız gerekir.

Bunu da sevmedim yakın zamanda anakart ve ssd ile upgrade yapmayı düşünüyorum e o zaman yeni key gerekir..

yeni key gerekmez aynı anda 2 bilgisayarda birden kullanamazsınız..cümleyi düzeltiyorum :)
  • Paylaşım için teşekkürler, fakat bu format konusu kafamı karıştırdı, indirip DVD ye yazıp ileride dokunmatik bir ekranda kullanmak için kurulum yapmak üzere elimde tutacağım, süre kısıtlaması varmı acaba?
    ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

indirdiğim iso. dosyası 32 bitmi 64 bitmi nerden nalrım bilgisi olan var mı arkadaşlar?

.iso dosyasının içinde autorun.inf adında bir dosya var onun içinde aşağıdaki gibi x64 yazıyorsa 64 bittir..yazmıyorsa 32 bittir..

[AutoRun.Amd64]
    open=setup.exe
    icon=setup.exe,0

[AutoRun]
    open=sources\SetupError.exe x64
    icon=sources\SetupError.exe,0
  • Benim de bir sorum var.2 ay kadar önce win7 li laptop aldım.wi8 için kayıt oldum ve promosyon kodum geldi. Ben laptopuma bir kaç haftaya kadar SSD takacağım.WİN8 i de SSD ye kurmayı düşünüyorum.Şimdi ben win8 indirip dvd ye yazsam SSD yi alınca ona kursam herhangi bir problem olur mu?
  • şimdi kopya win7 üzerine bu yükseltmeyi yapsak yasal win8'imiz olmuyor mu?
  • Dual boot ile kullanınca Win 7 ve Win 8 , etkinleştirme sorunu yaşanmıyor.

Fakat hem C hem D formatlanıp , C ye tertemiz bir win8 kurulumu yapınca , etkinleştirme hatası veriyor.

Ben etkinleştirme hatası almadım diyen arkadaşlar , dual boot mu kullanıyor yazarsa seviniriz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.