Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.980
Cevap
72
Favori
187.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapmayın yahu, ortada böyle bir saçmalık var diyorsunuz. Bir yerlerden çakma 8.1 key bulup sonra kendi keyimiz ile aktive edeceğiz yani. Umarım Microsoft bu saçmalığa bir çözüm getirir. En sevmediğim şey windows.old dosyalarıdır ve şu an onlara sahibim. Yani sıfırdan kurulum yapmak istiyorum. Evet kaşınıyorum :)

Teşekkür ederim cevabınız için ;)
  • cianni kullanıcısına yanıt
    evet, bunu arkasında yatanda microsoft, w8 keylere formattan w8.1 kurabilmeleri icin gayriresmi destek sunmus, sana w8.1 keyi gonderebilirim, ama sadece w8.1.iso kurulumunda ise yarıyor, sonrasında orjinalw8 keyinle aktive edeceksin....
  • Teşekkür ederim hocam tüm bilgiler için ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Arkadaşlar ilk mesajda anlatılan yöntem ile 8.1 DVD'si oluşturup sıfırdan kurulum yapabiliyor muyuz acaba?

bence 5 para etymez bir konu olmus, gereginden fazla uzun konular bi süre sonra sacmalamaya ve anlamsız ve gereksiz, bes para etmez yazılarla doluyor,

ozetle,

1 - elinde orjinal w8 key varsa sıfırdan w8.1 kurulum icin netten w8.1 key bulman gerek, sonrasında w8 key aktivasyon yapabilirsin

2 - w8 orjinal keyin varsa sıfırdan w8 kurabilirsin.... windows updateden (magazaya yonlendirecek) w8.1 update yapabileceksin....

kıısa ve oz , bu kadar basit....

Nerden çıkarıyorsunuz bunları
    Elinde orijinal windovs 8 varsa o keyi kullanıyorsunuz ve 8.1 i üzerine upgrade yapıyorsun bu kadar basit.
    Microsoft.com dışından 8.1 edindiysen zaten korsan sayıliyor ama Microsoft.comdan indirdiysen 8.1 için herkese deneme anaçlı sabit bir key veriyordu sanırım.
    Daha sonra 8 in üzerine Yükseltirken de kendi win8 keyini kullanıyordun.
    Anlatım az karışık oldu ama mobilden bu kadar oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1
    Elinde orijinal windovs 8 varsa o keyi kullanıyorsunuz ve 8.1 i üzerine upgrade yapıyorsun bu kadar basit.
    Microsoft.com dışından 8.1 edindiysen zaten korsan sayıliyor ama Microsoft.comdan indirdiysen 8.1 için herkese deneme anaçlı sabit bir key veriyordu sanırım.

win 8 orijinal kuruluysa mağzadan win 8.1 `e yükseltebiliyorsun diğer türlü ise geçici key ile sıfırdan kurup 8.1`i sonra key değiştir bölümünden win 8 orijinal keyi girip aktifleştirebiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

win 8 orijinal kuruluysa mağzadan win 8.1 `e yükseltebiliyorsun diğer türlü ise geçici key ile sıfırdan kurup 8.1`i sonra key değiştir bölümünden win 8 orijinal keyi girip aktifleştirebiliyorsun

Tamam da o geçici keyi Microsoft veriyordu zaten.
    Değişmediyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 16 Kasım 2013; 20:07:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Tamam da o geçici neyi Microsoft veriyordu zaten.
    Değişmediyse.

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    microsoftun verdiği keyden bahsetmiyorum o ayrı. DVD den 8.1 kurarken orijinal win 8 keyini kabul etmez ama netten bulunan keyi girersen kurulum başlar tabi orijinal olmaz sonra siz orijinal win 8 key ile değiştirirseniz orijinal oluyor win 8.1
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Arkadaşlar ilk mesajda anlatılan yöntem ile 8.1 DVD'si oluşturup sıfırdan kurulum yapabiliyor muyuz acaba?

bence 5 para etymez bir konu olmus, gereginden fazla uzun konular bi süre sonra sacmalamaya ve anlamsız ve gereksiz, bes para etmez yazılarla doluyor,

ozetle,

1 - elinde orjinal w8 key varsa sıfırdan w8.1 kurulum icin netten w8.1 key bulman gerek, sonrasında w8 key aktivasyon yapabilirsin

2 - w8 orjinal keyin varsa sıfırdan w8 kurabilirsin.... windows updateden (magazaya yonlendirecek) w8.1 update yapabileceksin....

kıısa ve oz , bu kadar basit....

anlatım bilgisizlikten dolayı yalnıs, karısık olmasından dolayı gereksiz olmus....

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    bosuna yazma, alayacagını sanmıyorum....
  • quote:

bosuna yazma, alayacagını sanmıyorum....

Alaya falan almıyorum.
    Sadece bildiğimi söylüyorum.

• Ben temiz kurulum yaptığımda etkinleştiremiyorum.Müşteri temsilcisini aradığımda yalnızca yükseltme yapabilirsiniz diyor.Yükseltme yapıp win8 kurup etkinleştirdikten sonra media center kurduğumda yine etkinleştirme hatası alıyorum etkinleştirilmiş olan wndows tekrar etkinleştirlmemiş hale dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Ben temiz kurulum yaptığımda etkinleştiremiyorum.Müşteri temsilcisini aradığımda yalnızca yükseltme yapabilirsiniz diyor.Yükseltme yapıp win8 kurup etkinleştirdikten sonra media center kurduğumda yine etkinleştirme hatası alıyorum etkinleştirilmiş olan wndows tekrar etkinleştirlmemiş hale dönüyor.

Aynısı benimde başıma geldi, Win8 kurdum telefonla etkinleştirdim. Sonra Media Center Promosyonundan aldığım keyi girdim yine etkinleştirme hatası verdi. Telefonla etkinleştirme kısmında hata verdi ve tekrar etkinleştiremedim. Uğraşmak zor geldi Win7'e döndüm.
  • Bir windows 8 lisansina daha ihtiyacim var. Zamaninda alip kullanmayan veya satmak icin almis olan varsa pm den irtibata gecebilirmi?

• Daha önce aktive ettiğim ama media center yükledikten sonra bozulan Win8'i tekrar kurdum. Tekrar en baştan indirip iso'tu yazdırdım ve 8.1'e geçiş yaptım. Şuan herşey sorunsuz, iyi oldu. Bakalım ne kadar dayanabilecem.
  • Kampanya sona erdi diye biliyorum. Ben alamadım win7 home premium ile.
  • win 8 kurduktan sonra 8.1 için internetten inidirip kurmak öldürdü beni 3 defa kurdum bu hafta ..

8.1 için 8 üstüne kurulabilecek bir eyrı ek dosya yokmu dur.bir defa indirsem dursa kenarda.

win8 lisanslı .

şu linki buldum orj iso larmı acaba ??

http://msdn.microsoft.com/subscriptions/downloads/?#searchTerm=&ProductFamilyId=545&Languages=en&Architectures=x64&ProductFamilyIds=545&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

win 8 kurduktan sonra 8.1 için internetten inidirip kurmak öldürdü beni 3 defa kurdum bu hafta ..

8.1 için 8 üstüne kurulabilecek bir eyrı ek dosya yokmu dur.bir defa indirsem dursa kenarda.

win8 lisanslı .

şu linki buldum orj iso larmı acaba ??

http://msdn.microsoft.com/subscriptions/downloads/?#searchTerm=&ProductFamilyId=545&Languages=en&Architectures=x64&ProductFamilyIds=545&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

oradan indirmen için üye olman lazım, torrent sitelerine bak.

• arkadaşlar ben windows 7 kullanıyordum 29 tlye kod almıştım sonra pcyi sıfırlaynca windows7ye döndü şimdi tekrar windows 8e dönmek istiyorm fakat kodu nereye gireceğim windows 8 yüksetlme asistanını yukluyrm kredi kartı istiyor kod girecek yeryok ?
  • isokocak kullanıcısına yanıt
    Kod dediğin ürün anahtarı ise, linkten Windows8-Setup .exe'yi indirip çalıştırıyorsun gelen ekrana ürün anahtarını girip indireceksin.

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.