Şimdi Ara

Windows 8 uzak masaüstü bağlantısı yapamıyorum ( YARDIM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    windows xp de sorunsuz bi şekilde güvenlik duvarı port ve uzak ayarlarını yapınca girebiliyorum.
    ama ne yazıkki bikaç aydır windows 8 kullanmaya başlamak zorunda kaldım.
    evdeki bilgisayarıma bağlanmam gereken zamanlar oluyor ve büyük sıkıntı çekiyorum microsoft doru düzgün bi makale yaplaşmamış
    team gibi programlar yerine windows'un kendi uygulamasını kullanmak istiyorum
    windows 8 uzak masaüstü bağlantısı yapan ilgili bilgili arkadaşların paylaşmasını rica ederim.
    forum içi aramada windows 8 uzak ile ilgili bi konu bulamadım.
    windows 8 de nekadar denediysem port açtım güvenlik duvarından özel izin verdim uzak ayarlarını doru bi şekilde yaptım sanırım ama local deki makineyle bağlanamadım :(

• Aynı sorundan bende de var.Aslında bu sorun sayılmaz Çünkü Uzak Masaüstü Bağlantısı Win8'de yok Win8 Pro'da var.Aynı şekilde uzak masaüstü Xp home'da yokken Xp Professional'da var.Yani uzak masaüstü hep üst sürümlerde oluyor.Teamviever'i deneyebilirsin bende de yüklüydü ama kullanmadığım için sildim.Bilgisayarda bir sorun çıkartmaz teamwiewer.
  • Microsoft'un kullanıcıyı düşündüğü nerde görülmüş win 8 lisanslı kullanmak bana yaramadı
    pc 1.200 tl verdim şimdi bide üstüne 300 500 tl işletim sistemine vermek gücüme gider :)
    win8 pro flash atmaya başlıyım ben :)

teşekkürler cevap için win 8 de hiç dikkatimi çekmemişti home pro basi olayı :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.