Şimdi Ara

Windows 8 ve 8.1 Güncelleştirme Geçmişini Silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada ki yöntem görmekten rahatsız olduğunuz başarısız olan güncelleştirme geçmişi silmektir
    Eğer ki Windows Update ile sorun yaşıyorsanız bu yöntem sorunuzu bile çözecektir.
    NOT : Yüklü olan güncelleştirmeleriniz silinmez.

İlk olarak ;
    Ara bölümüne gelip services.msc yazıp tıklıyoruz.

Daha sonra Windows Update geliyoruz Sağ tık özellikler durdur diyoruz ve başlanğıç türünü elle seçiyoruz

Daha sonra Windows - SoftDistribution dosyasının içinde ki Reporting Event siliyoruz.

Daha sonra Windows - SoftDistribution - Datastore dosyasının içinde ki Logs ve Datastore.edb dosyalarını siliyoruz.

Ve Görev Yöneticine gelip Windows Gezgini tekrar başlatıyoruz

Ve Windows Update güncelleştirme geçmişini görüntüle dediğiniz zaman bomboş bir sayfa karşınıza geliyor ;)

Daha sonra Güncelleştirmeleri Denetle diyoruz ve Güncelleştirmeniz varsa çıkacaktır yoksa yok diyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 21 Kasım 2013; 0:29:08 >

• Bu kadar uzun işlem yapmaya gerek yok. Burada daha basit bir yöntemi var
  • alper_48 kullanıcısına yanıt
    Komut yazaksan yolla insanlara kolaylık olsun.
    Porgram tavsiye edeceksen eksik kalsın
  • LifeinBlue kullanıcısına yanıt
    Daha önce ben de bu durumdan muzdariptim ve araştırmalarımda bununla karşılaştım. Başarısız olan windows güncelleştirmesi olduğunda kullanıyorum.
    Konuyu kirlettiğinin farkındasındır umarım mesaj yazmak için şunu yapma. Yöntem biliyorsan yaz bilmiyorsan konudan uzak dur yahu !
  • LifeinBlue kullanıcısına yanıt
    Konuyu uzattığının farkındasındır sen de :)) Mesaj yazmak için konuyu eveleyip geveleyen senin mesajların. Yolladığım linke bile bakmamışsın. Yöntem orda zaten.
    Windows 7 İçin verdiğin yöntem emin misin windows 8.1 de çalıştığına ?
    net stop wuauserv
    rmdir %windir%\softwaredistribution /s /q
    rmdir %windir%\system32\softwaredistribution /s /q
    net start wuauserv

Bana göstersene 8.1 de şu system 32 nin içinde ki softwaredistribution dosyasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 21 Kasım 2013; 18:23:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

1 yıl sonra yazayım

http://all4naija.blogspot.com.tr/2013/01/how-to-clean-up-windows-updates-history.html

şunu uygulayın hemen oluyor

gerçi konu eski ama,bu bahsettiginiz yöntem halaa geçerlimi hocam...? yada başka bir yöntem varmı bildiginiz şayet bu geçerliligini korumuyorsa
  • şuan windows 10 da denedim onda da çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 1 Ağustos 2015; 3:32:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

şuan windows 10 da denedim onda da çalışıyor

teşekkürler cevap için.. bende siz mesaj atmadan 1,2 saat önce gözümü kararttım ve denedim sonuç olumlu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.