Şimdi Ara

Windows 8 ve 8.1 Telefonla Etkinleştirme Yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

slmgr /ipk XXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX kendi keyinizi XXXXX yerlere yazıp resimde ki yöntemleri uyguluyoruz

Buraya kadar her şey tamamsa daha sonra Çalıştır'ı açın ve slui.exe 4 yazın

Bu işlemleri yaptıktan sonra Skype ile aramaya geçiyoruz

0800018 8354 Microsoft'un Numarası
    NOT : Son zamanlarda microsoft güvenlik kodu söylüyor ve bunu doğrulamanızı istiyor. Örnek ; Two hundred fifty-sixth (256)
    Eğer ki kadın direk çıkarsa karşınıza aşağıdaki işlemleri yapın.
    Aradınız kadın konuşmaya başladı
    4 sn bekle 1 bas
    2 sn bekle # bas
    Daha sonra sizden grup grup orada ki numaraları girmenizi isteyecektir. 1.Grubu girin thank you diyecek sonra 2. Grubu girip böyle devam edin.
    how many ile başlayan bir cümle kurarsa key kabul olmuş demektir burada 1 bas
    3 sn bekle # bas
    size grup grup sayıları söyleyecek ingilizce olarak
    eğer ki keyi anlamazsanız tekrar dinlemek için * bas
    Key anladınız ve sonraki sayı gurubuna geçmek için # bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 6 Kasım 2013; 11:21:08 >

• LifeinBlue kullanıcısına yanıt
    Sen banlanmak istiyorsun herhalde.
  • rebanuba R kullanıcısına yanıt
    Tamamen yasal bir durum bunda aykırı bir şey göremiyorum ?
  • zaten KMSpico v9.0.3.20131026 çıkmış bile direk windows 8.1 etkinleştirmek için.daha windows çıkalı kaç gün oldu. bu adamlar fena.
  • vampirelf kullanıcısına yanıt
    Dediğin yöntem yasal değildir. Güvenip yasal olmayan etkinleştirme yöntemlerini bilgisayarıma indirmem ve etkinleştirme yapmam. Kimseye de tavsiye etmem. Bilgisayar da Kredi kartı bilgilerini ile alışveriş yapsanız bilgileriniz çalınabilir. Her antivirüs tamamiyle güvenlik sağlamaz ve bilişim o kadar gelişti ki virüsü tanımama durumu bile olabilir. Neden hayrına adam böyle bir program yapsın ki =) Ben olsam uğraşmam bile para yoksa bu işin sonunda Ama diyorsanız sadece oyun oynuyorum başka da bir şey yapmıyorum karar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 29 Ekim 2013; 1:15:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Sen banlanmak istiyorsun herhalde.

arkadaşın anlattığı tamamen yasal bir yöntemdir
  • Telefonla etkinleştirme tamamen yasal bir yöntemdir...
  • Evet yukardaki arkadaşların dediği gibi tamamen yasal bir yöntemdir hatta sabah Windows 8 Orjinal Anahtarım ile bu yöntemi kullanarak temiz kurulumlu Windows 8.1'i etkinleştirdim.
  • güzel açıklama
  • Yardımcı olabildim ise ne mutlu bana arkadaşlar sorunu olanlar durumu paylaşşın yardımcı olurum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Evet yukardaki arkadaşların dediği gibi tamamen yasal bir yöntemdir hatta sabah Windows 8 Orjinal Anahtarım ile bu yöntemi kullanarak temiz kurulumlu Windows 8.1'i etkinleştirdim.

Kardeş ben anlamadım sen yaptıysan bana bilgi verrmisin güvenlik numarasını giriyorumu gerisini anlamadım
  • arkadaşlar Microsoft türkiyeti telefonla arayarak etkinleştirmeyi nasıl yapacağız birde öyle deneyelim bakalım bilen bir arkadaş anlatabilirmi
  • LifeinBlue

iyi biriydi, ilginçtir yararı dokunanlar bloklanıyor genelde, bilmediğim bir nedenden dolayı bu arkadaşta banlanmış,

yavaş yavaş bende uzaklaşıyorum, 2 aya kalmaz hiç girmem umarım,

iyiforumlar....
  • hata erişim reddedildi istenen eylem yükseltilmiş ayrıcalıklar gerektiriyor şeklinde hata alıyorum. bununla ilgili yardımcı olabilecek var mı
  • Nazi Zombie Army 2 N kullanıcısına yanıt
    Kendim sınırsız olarak uzaklaştırdım rica ettim yöneticiden bu kullanıcı adı üzerinden paylaşımlara devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 6 Nisan 2017; 19:33:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.