Şimdi Ara

Windows 8 veya 8.1 lisansı hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , kardeşim Teknosa'dan 2012 yılında Windows 8 64 bit yüklü olarak bir laptop satın almıştı , daha sonra bunu güncelleme yoluyla Windows 8.1'e yükseltti ve ardından da gene güncelleme yoluyla Windows 10 Single Language'e yükseltti. Benimde evde başka bir pc var. Onda ise orjinal Vista 32 bit yüklü. Kardeşim Windows 10'a yükselttiğine göre onun eski Windows 8 DVD'siyle ürün keyiyle birlikte , ben bu Vista yüklü PC'ye Windows 8 yüklemeye kalksam ne olur ? Benim yükleyeceğim ürünün sahte , kopya vs.. olma gibi bir durumu söz konusu olabilir mi ? Veyahutta diyelim ki ben yükledikten sonra kardeşimdeki PC'nin Windows 10'unun kopya , geçersiz vs... olma durumu olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90C9F969B -- 15 Mart 2016; 20:46:48 >

• Ben hiç denemedim ama korsan w7 yükleyip w10 a geçince orijinal w10 olabiliyormuş. Yani Microsoft, sırf w10 u yayabilmek için korsan 8 veya 7 yi bile 10a geçiriyormuş diyorlar. Ayrıca o 8 keyinin tekrar kullanılacağını sanmıyorum. Eğer öyle olsaydı bir kişinin orijinal dvdsi ile 10 kişi w10 a yükselirdi...
    Diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 15 Mart 2016; 21:00:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.